Bed and Breakfast Limburg

    242 B&B's in Limburg, Nederland

    Bed and Breakfast Limburg

    De Limburgers heten je welkom! Of je nou voor een actief uitje gaat en wil wandelen in de mooie natuur, wil genieten van de bourgondische hoogstandjes, op zoek gaat naar de verborgen culturele pareltjes of even helemaal niets en wil ontspannen in een van de vele sauna’s: het is allemaal te vinden in het mooie, heuvelachtige zuiden. Voor ieder vakantiedoel bieden wij de oplossing. Kijk snel op Bed and Breakfast Limburg voor de leukste overnachtingen.

    Actie en avontuur

    Op zoek naar actie en avontuur? Wandel, fiets, vaar, ski of vlieg door de Limburgse omgeving. Ontdek de ondergrondse historie in Maastricht bij Fort Sint Pieter, bezoek de Maasplassen waar het grootste watersportgebied te vinden is of vaar over de Maas met een boot of kano. Als dat nog niet genoeg avontuur is, kun je gaan skiën of snowboarden in Snowworld of op ontdekking in het outdoor Park in Landgraaf.

    Beleef de cultuur, beleef de diversiteit

    Ben jij een geschiedenis-, muziek of museumliefhebber? Laat je dan verassen door de geschiedenis van de vele kastelen. Bezoek het bekendste en oudste popfestival genaamd Pinkpop of bezoek het Vrijthof waar André Rieu zijn jaarlijkse concerten geeft. Haal je de culturele highlights niet in een dag? Combineer een bezoek met een overnachting. Raadpleeg Bed and Breakfast Limburg voor de leukste BnB’s.

    Ontspan, je hebt het verdiend!

    Wanneer je altijd druk bent en toe aan ontspanning, komen een van de wellness centra in het zuiden van ons land goed van pas. Ontstress en zorg voor rust en balans bij Wellness Puur. Geniet van het thermaal mineraalwater bij Thermaalbad Arcen of laat je verwennen op het topje van de Cauberg in Valkenburg bij het overheerlijke Thermae 2000. Gun jezelf een beetje rust, je hebt het verdiend!

    Compleet overzicht avontuurlijke sfeervolle B&B’s!

    Of het nou klein, groot, authentiek of modern is, op Bed and Breakfast Limburg vind je een volledig overzicht van bijzondere B&B’s! Sfeervolle locaties in het prachtige heuvellandschap en perfecte accommodaties als uitvalsbasis voor culturele uitstapjes. Je kunt makkelijk en snel boeken, zonder reserveringskosten en je hebt direct contact met de eigenaar.