Televisie

Aflevering 4 B&B MAX: Uitzending Gemist

Bedandbreakfast.nl; uitzending gemist

Van een B&B-boerderij in het Groene Hart tot een knusse B&B in het Westerkwartier van Delft… In de vierde aflevering van Bed and Breakfast op MAX werd tv-kijkend Nederland getrakteerd op drie uiteenlopende B&B’s én bijbehorende eigenaren!

Winnaar
Met maar liefst 116% van de kamerprijs wisten Doris en Rinus van B&B Het Maagdenhuis de winst binnen te slepen. Hun medekandidaten waren erg tevreden over de ruime gastenkamers en het uitgebreide ontbijt met verse producten uit eigen bakkerij.

MAX

Doris en Rinus (rechts) van B&B Het Maagdenhuis gingen er met de winst vandoor.

Plaats 2 en 3
Petra en Ron van Bed en Broodje Bloem wisten met hun fleurige B&B in Delft de tweede plaats te bemachtigen, zij ontvingen 107% van het totaalbedrag. De Bed and Breakfast van Saskia en Pieter eindigde met 96% op de laatste plaats.

Uitzending Gemist
Uiteraard organiseerden de B&B-houders ook deze week bijzondere activiteiten voor elkaar. Zo werd het gezelschap rondgeleid over het melkveebedrijf van Saskia en Peter en werden er worstenbroodjes gebakken in Noord-Brabant. Bekijk de complete aflevering terug via Uitzending Gemist.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter