Televisie

Aflevering 5 B&B MAX: Uitzending Gemist

bedandbreakfast.nl; max

Met maar liefst 111 % van de totaalprijs wonnen Marion en René de laatste aflevering van Bed & Breakfast op MAX. Met hun sfeervolle binnenvaartschip Black Pearl wisten zij hun medekandidaten te verrassen en vele harten te veroveren.

Overnachten op een schip
De beleving die René en Marion met B&B Black Pearl bieden werd gewaardeerd door de deelnemers uit Bed & Breakfast op MAX. En dat is natuurlijk niet verwonderlijk: een warm ontvangst in toepasselijke klederdracht, een vaartocht over de Zeeuws-Vlaamse wateren én twee knusse gastenkamers… Wat wil een mens nog meer?

Tweede en derde plaats
De tweede plaats ging naar Henk en Marion van Bed and Breakfast Steenbergen, zij ontvingen 101 % van de vraagprijs. Op de derde plaats was B&B Bem Vindos geëindigd, de B&B van Huub en May uit het Brabantse Goirle kreeg 97 % van de totaalprijs.

MAX

Champagne voor René en Marion: zij wonnen de laatste aflevering van ‘Bed & Breakfast’ op MAX. 

Miljoenenpubliek
Naar de laatste aflevering van Bed & Breakfast op Max keken zo’n 1,5 miljoen mensen, de uitzending wist daarmee de vierde plaats te behalen van beste bekeken programma’s. Alleen het NOS Journaal, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en Radar wisten meer kijkers te trekken, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Uitzending Gemist
Was jij één van de vele kijkers of heb je de laatste aflevering juist nog niet gezien? Kijk ‘m dan snel terug via Uitzending Gemist. Verder is er goed nieuws, want in februari 2018 keert Bed and Breakfast terug op de buis bij Omroep MAX met een aantal gloednieuwe afleveringen!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter