Algemeen

B&B bezocht? Thuis nagenieten met diverse streekproducten

streekproducten

Heb je genoten van de streekproducten bij een B&B? Met de webwinkel van Platteland Vakantieland kun je thuis makkelijk nagenieten!

Na een heerlijk verblijf in een B&B waar je verwend bent met diverse streekproducten is het bij thuiskomst soms wennen aan de dagelijkse kost. Daarom kun je bij de webwinkel van Platteland Vakantieland terecht voor diverse streekproducten. Zo maak je gemakkelijk thuis een appeltaart met authentieke ingrediënten bijvoorbeeld!

Platteland Vakantieland brengt samen met Gijs Streekproducten het lekkerste van boer, bakker of slager. De producten van GIJS zijn met passie en toewijding bereid door verschillende boeren, bakkers, slagers en telers. Met z’n allen spelen ze de hoofdrol bij het succes van GIJS. Ze hebben één ding gemeen: dát maken waar ze zelf gek op zijn. En goed in zijn. Ze staan persoonlijk in voor de herkomst en bereidingswijze van hun product.

Je kunt in de webwinkel kiezen voor een kant-en-klaar (cadeau)pakket, of je stelt via de ‘Voorraadkast’ zelf een verwenpakket samen. Bekijk het hele aanbod in de webwinkel van Platteland Vakantieland. Ideaal als je bijvoorbeeld net dat ene streekproduct zoekt dat niet in je eigen omgeving te vinden is!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter