Televisie

B&B de Fryhof in ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’

B&B de Fryhof

De kandidaat singer-songwriters aan het ontbijt in B&B Boerderij de Fryhof.

Bed & breakfast Boerderij de Fryhof in Grootschermer speelde maandag 20 april 2015 een glansrol in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’.

B&B Boerderij de Fryhof: Beste Singer-Songwriter van Nederland

Bed & breakfast Hoeve de Fryhof in Grootschermer biedt zes luxe gastenkamers.

Romantische liefdesliedjes
De kandidaten verbleven in de zes luxe gastenkamers en toverden de bed en breakfast-accommodatie om tot studio. “Vorige week hebben de kandidaten hier romantische liefdesliedjes opgenomen. Waar kan dat beter dan bij Boerderij de Fryhof?”, aldus de trotse B&B-eigenaresse Gerda Boerkoel.

Bed & breakfast Boerderij de Fryhof

Deelneemster Demi schrijft in de tuin van B&B de Fryhof een liedje over de liefde tussen haar ouders.

Wil je zien hoe de kandidaten hun kamers verkennen, genieten van het uitgebreide ontbijt en hun liedjes schrijven op deze pittoreske locatie? Bekijk de aflevering ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van 20 april 2015 via Uitzending Gemist.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter