Inspirerende Bestemmingen

B&B’s en Inspiratie voor het Paasweekend

Bedandbreakfast.nl; B&B’s en Inspiratie voor het Paasweekend

De lente is in zicht: tijd om eropuit te trekken en te genieten van elkaar, van de ontluikende natuur en van de gastvrijheid bij een B&B in Nederland. Laat je inspireren door de leukste tips en uitjes voor een vrolijk voorjaar en een feestelijk paasweekend!

Bloesemtocht in de Betuwe

Laat je deze lente betoveren door de bloesempracht op de Betuwe! Fanatieke wandelaars lopen natuurlijk de Nationale Bloesemtocht op 13 april, maar eigenlijk is het zonde om maar één dag door het bloesemrijke landschap te wandelen. Verblijf daarom tijdens het lange paasweekend bij een B&B in de Betuwe en geniet volop van de idyllische omgeving. Ook leuk: een wandeltocht van de ene naar de andere B&B in Rivierenland. Reserveer snel de mooiste accommodatie(s), inclusief paasontbijt!

Bed and Breakfast Betuwe

The Passion Dordrecht

Dit jaar vormt Dordrecht het decor voor de muzikale paasvertelling The Passion, dat op donderdag 18 april wordt opgevoerd en live te zien is op tv. De hoofdrollen worden vertolkt door Edwin Jonker als Jezus en Edsilia Rombley als Maria. Martijn Krabbé is de verteller van het paasverhaal. Start het paasweekend bij een B&B in Dordrecht en beleef het spektakel van begin tot eind. Bovendien is het de perfecte gelegenheid om rond te dwalen door deze schitterende stad en Nationaal Park De Biesbosch.

Bed and Breakfast Dordrecht

Fietsen langs de Bollenvelden

Wil je tijdens het paasweekend het ultieme lentegevoel ervaren? Pak dan de fiets en maak een prachtige tocht langs de kleurrijke bollenvelden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en de Noordoostpolder. Uiteraard leent de paasvakantie zich ook perfect voor een bezoek aan de Keukenhof, waar miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten in bloei staan. Maak je paasvakantie compleet met een overnachting bij een gastvrij Bed and Breakfast tussen de tulpen; leve de lente!

Eropuit met de hond

Als je een hond hebt, dan wil je deze tijdens de paasdagen natuurlijk niet thuis achterlaten. Juist tijdens het lange paasweekend maak je samen de mooiste wandelingen door de ontluikende natuur. Of je nu kiest voor een wandeltocht door het Zuid-Limburgse heuvellandschap óf de Veluwe; er zijn tal van B&B’s waar je huisdier welkom is na overleg met de B&B-eigenaar. Laat je verrassen door het complete aanbod van diervriendelijke B&B’s en reserveer alvast een leuke accommodatie voor Pasen:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter