Televisie

B&B Hoeve Isola Bella wint aflevering 6 tv-serie Bed & Breakfast – uitzending gemist

aflevering 6

Gezelligheid stond centraal in de zesde aflevering van Bed & Breakfast!

Gezelligheid kent geen tijd! Afgelopen vrijdag zagen we in het tv-programma ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX hoe goed de deelnemers het met elkaar konden vinden. De winst ging naar Hoeve Isola Bella!

B&B’s en percentages
We konden er niet omheen; de zesde aflevering stond in het teken van veel lol en plezier. De amicale Robert heeft met zijn B&B De Ouwe Beer 102% boven de vraagprijs ontvangen. De goedlachse Edwin en Marcel van de Alkmaarse Bed and Breakfast ontvingen 113% en de hartelijke Anne en Piet gingen uiteindelijk met een winst van 116% boven de vraagprijs er vandoor. ”Het zijn echt experts op het gebied van bed en breakfast, vind ik”, aldus de startende B&B-eigenaar Robert Cramwinckel.

Uitzending gemist
Heb je de zesde aflevering gemist van de tv-serie Bed & Breakfast? Bekijk dan hieronder de aflevering terug.
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Wij hebben inderdaad ook erg genoten van deze aflevering. En we zijn zelfs zo enthousiast dat we eigenlijk met vrienden van ons bij Hoeve Isola bella willen gaan overnachten!!!!
    Wij zouden graag het adres van hen willen ontvangen en andere gegevens zodat wij heel snel een overnachting kunnen gaan boeken !!!
    Echt een TOPPERTJE….en een overweldigende gezelligheid kwam over ons heen en wat een gastvcrijheid!!!!

    Groetjes
    Monique ten Boden

Laat een reactie achter