Buitenlandse B&B's

B&B-tips voor vakantie in Duitsland

Bed & breakfast in Duitsland

B&B Himmel & Hölle in de Duitse stad Quedlinburg

Duitsland is een heerlijk vakantieland: gemoedelijk en gevarieerd. Een Privatzimmer ofwel bed & breakfast in Duitsland is de perfecte uitvalsbasis voor een korte of langere vakantie. Kijk voor B&B’s in Duitsland op Bedandbreakfast.eu en boek eenvoudig zonder reserveringskosten. Hier zijn alvast een paar tips.

Berlijn: boeiend contrast
Berlijn is de grootste trekpleister van Duitsland. Een heel boeiende stad, waar verleden en toekomst een sterk contrast vormen. Sporen van de Berlijnse Muur vind je nog overal dwars door de stad, je kunt er vlak langs af wandelen en de graffiti lezen. Berlijn heeft ook fantastische musea, zoals het Pergamon-museum. En het uitgaansleven mag je er zeker niet missen. Kijk hier voor B&B’s in Berlijn.

Keulen en Düsseldorf
Ook in de andere grote Duitse steden zit je goed als je van eten en uitgaan houdt. Vooral Keulen is een Bourgondisch mekka. Hier vind je meer dan drieduizend eetgelegenheden in alle kwaliteiten. Winkelen kan geweldig in de chique winkelstraten en grote warenhuizen van Düsseldorf. Klik hier voor bed & breakfast in Keulen en Düsseldorf.

Natuur en recreatie in Duitsland
Duitsland is een waar fiets- en fietsparadijs. Neem nu Beieren. Een prachtig glooiend landschap waar je heerlijk kunt fietsen langs romantische ‘sprookjeskastelen’ af. Een beroemd kasteel is bijvoorbeeld Neuschwanstein, hoog op een rots. Bed & breakfasts in Beieren vind je op deze pagina.

Boek een B&B in Duitsland
Duitsland heeft duizenden pensions, B&B’s en Privatzimmer waar je kunt overnachten. Op Bedandbreakfast.eu heb je je ideale bed and breakfast in Duitsland zo gevonden. Zoeken gaat eenvoudig in het uitgebreide aanbod en je boekt zonder reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter