Inspirerende Bestemmingen

B&B’s en Bestemmingen voor een Last Minute weekend weg

Bedandbreakfast.nl; B&B's en Bestemmingen voor een Last Minute weekend weg

Zin in een last minute weekend weg? Dan kun je in Nederland kiezen uit tal van leuke bestemmingen, waar je met een beetje geluk ook terecht kunt bij kleinschalige B&B’s. Ontdek snel de leukste locaties voor een minivakantie in eigen land.

Vakantiegevoel aan het Meer

Kom tot rust bij de mooiste meren van Nederland, tijdens een last minute weekend weg. Of je nu gaat varen, gaat wandelen langs de oevers of aan een strandje gaat relaxen: bij een meer krijg je al snel het ultieme vakantiegevoel. Zo is ’t Nije Hemelriek een ideale plek voor gezinnen, bovendien wandel je vanaf deze zwemvijver zó naar een boomkroonpad. Liefhebbers van watersport kunnen hun hart ophalen bij het Wolderwijd en het Veerse Meer.

Wandelvakantie Pelgrimspad

Als je meer tijd hebt dan een last minute weekend weg én een echte wandelaar bent, dan is het wandelen van het Pelgrimspad een mooie manier om door Nederland te reizen. Dit lange-afstand-wandelpad is opgesplitst in twee delen, met een totale lengte van zo’n 466 kilometer. De route voert je vanaf Amsterdam langs Den Bosch, tot diep in Limburg. Onderweg passeer je tal van mooie natuurgebieden, religieuze bezienswaardigheden en leuke B&B’s.

Last Minute weekend weg met de hond

Gaat de hond mee tijdens je last minute weekend weg? Dan is een verblijf bij diervriendelijke B&B’s een goede keuze. Overal in Nederland vind je geschikte accommodaties waar huisdieren in overleg met de B&B-eigenaar zijn toegestaan. Dus of je nu kiest voor een verblijf in Friesland, Gelderland, Limburg of ergens aan de kust; er is altijd wel een plekje te vinden waar jij en je trouwe viervoeter welkom zijn. Bekijk het complete aanbod en reserveer snel jouw ideale B&B.

Stedentrip in eigen land

Shoppen, museums bezoeken, een terrasje pakken en jezelf in de watten laten leggen bij goede restaurants en kleinschalige B&B’s. Gun jezelf een last minute weekend weg naar een leuke stad! Of het nu gaat om een bezoek aan de hofstad, domstad of stad aan de Maas: de mogelijkheden zijn hier eindeloos. Denk bijvoorbeeld ook aan het beklimmen van de domtoren in Utrecht, een bezoek aan Chinatown in Den Haag en de historische kelders van Arnhem.

Schitterende Streken

Van het kenmerkende coulisselandschap in Twente en de kronkelende rivieren in Rivierenland, tot het heuvelachtige Heuvelland… Iedere streek heeft wel iets bijzonders, dat je zeker kunt ontdekken tijdens een last minute weekend weg. Reserveer een comfortabele gastenkamer, appartement of een heerlijk vakantiehuisje in een schitterende landstreek dichtbij huis, maar waar het toch even voelt alsof je in een compleet andere wereld terecht bent gekomen.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter