Inspirerende Bestemmingen

B&B’s en inspiratie voor de Kerstvakantie 2020

Bedandbreakfast.nl; B&B’s en inspiratie voor de Kerstvakantie 2020

Wil je even weg van huis tijdens de kerstvakantie 2020? Kies dan voor een ontspannen verblijf bij een gastvrije B&B in Nederland. Laat je inspireren door de leukste tips en sluit het jaar op een positieve manier af. Wij wensen je alvast fijne feestdagen!

Winterse Elf Steden

Zodra de temperaturen beneden het vriespunt zakken, vraagt iedereen zich af of de tocht der tochten zal plaatsvinden. Toch hoeft de Elfstedentocht niet perse de aanleiding te zijn voor een bezoek aan de befaamde Friese elf steden. Reis in de kerstvakantie 2020 richting het noorden en ontdek de winterse charme van deze prachtige plaatsen. Een B&B is de ideale uitvalsbasis om kennis te maken met de Friese cultuur. Reserveer je verblijf op de leukste bestemmingen:

Smullen tijdens de Kerstvakantie 2020

Laat je tijdens de kerstvakantie 2020 compleet in de watten leggen en kies voor een verblijf inclusief uitgebreid (kerst)ontbijt. Of wat denk je van een heerlijk diner in kerstsferen? Er zijn talloze accommodaties waar de eigenaren op verzoek een diner voor je bereiden, al dan niet in samenwerking met lokale restaurants. Uiteraard is het op veel plekken ook mogelijk om zelf je ontbijt en kerstdiner te verzorgen: dat kun je dus helemaal zelf bepalen.

Relaxen bij het Haardvuur

Een mooi boek, warme chocolademelk of een goed glas wijn met een borrelplankje… Ze passen allemaal perfect bij de open haard. Naast de kerstboom en een uitgebreid kerstontbijt, maakt een knisperend haardvuur de kerstbeleving pas echt compleet. Breng daarom de kerstvakantie 2020 door bij een Bed and Breakfast met open haard, sfeerhaard of gashaard. Helemaal ideaal na een lange wandeling door de frisse buitenlucht, nietwaar?

Betoverende Kerststallenroutes

Ben je op zoek naar een origineel uitje voor de kerstvakantie 2020? Ga dan in de frisse buitenlucht op zoek naar de mooiste kerststallen in Brabant of Limburg. Vanaf half december vind je hier in vrijwel ieder dorp tal van unieke stallen, waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld. De kerststallen worden met zorg opgebouwd door verschillende buurtverenigingen; met poppen en soms met echte dieren. Deze zogenaamde ‘kribkesroute’ zijn bovendien perfect te combineren met een B&B!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter