Nieuws

De Bijenkorf opent exclusieve B&B’s voor één nacht

Heb jij er altijd van gedroomd om ’s nachts eens rond te dwalen door het grootste warenhuis van Nederland? Grijp dan snel je kans, want De Bijenkorf wordt binnenkort voor één nacht omgetoverd tot exclusieve bed and breakfast: De Bijenkorf Bee&Bee.

Bed and Breakfast De Bijenkorf
Van 8 augustus tot en met 30 augustus 2017 is elk filiaal van de Bijenkorf één nacht geopend voor twee gasten. Voor € 250,- kun je logeren bij de warenhuizen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amstelveen, Utrecht, Eindhoven of Maastricht. Het avontuur is compleet met een personal shopper, een kijkje achter de schermen, enkele mooie cadeaus én een uitgebreid ontbijt.

Bijenproblematiek
De exclusieve B&B’s zijn onderdeel van de campagne Let’s Bee Kind, waarmee de Bijenkorf aandacht vraagt voor de bijenproblematiek. De volledige opbrengst van De Bijenkorf Bee&Bee wordt door het warenhuis zelf verdubbeld en vervolgens gedoneerd aan The Pollinators. Dit platform zet zich in tegen het uitsterven van de bijen.

Reserveren bij De Bijenkorf Bee&Bee
Zie jij jezelf al slapen op de winkelvloer van de Bijenkorf en wil je via deze weg het goede doel steunen? Reserveer dan tot 26 juli 2017 je verblijf via De Bijenkorf en wellicht word jij uitverkoren voor één van de zeven logeerpartijen bij De Bijenkorf Bee&Bee’s!

Liever ergens anders overnachten? Boek dan via Bedandbreakfast.nl een gastvrije B&B op jouw favoriete bestemming.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter