Inspirerende Bestemmingen

Vijf mooie B&B’s met paardenstalling

menroute

Galopperend over de stranden of dravend door het bos en door mooie weilanden… Een trektocht te paard geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Na een lange dag is er niets fijner dan samen met je paard te vertoeven bij een bed and breakfast met paardenstalling!

bed and breakfast met paardenstalling

Ontdek de natuur van Zuid-Holland en blijf slapen bij Hoeve 1620.

Hoeve 1620
Midden in De Hoeksche Waard vind je Hoeve 1620: een schitterend rijksmonument met maar liefst zes paardenstallen. Overdag ontdek je de vele ruiter-routes in het nabijgelegen recreatiegebied van Strijen-Sas, terwijl je ’s avonds heerlijk kunt relaxen in een luxe gastenkamer of in het sfeervolle bakhuis.

kasteel maarsbergen

Geniet ’s morgens van een heerlijk ontbijt en rijd daarna samen met je paard over de Utrechtse Heuvelrug.

B&B De Brink
Dat is nog eens bijzonder: terwijl je paard op stal staat, overnacht jijzelf in een voormalige schaapskooi bij De Brink. De B&B is gelegen op het landgoed van Huis Maarsbergen, waardoor je verblijf nóg meer cachet krijgt! Bovendien stippel je vanuit deze sfeervolle accommodatie de mooiste routes uit door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

bed and breakfast met paardenstalling

Tip: maak ook een ritje met de koets bij B&B De Blauwe Pomp!

B&B De Blauwe Pomp
Ontdek het land van Maas en Waal te paard en kies voor een heerlijk verblijf bij B&B De Blauwe Pomp. De menroutes in de bossen van Overasselt, Groesbeek, Mook en Middelaar lenen zich perfect voor de mooiste avonturen. Ben je gek op paarden, maar heb er zelf geen één? Geen punt. Bij deze B&B is het mogelijk om een rit te maken per koets en met de paarden van de eigenaren!

veluwe

Ook je paard zal zich helemaal thuis voelen op de Veluwe bij B&B De Hooge Woeste.

B&B De Hooge Woeste
B&B De Hooge Woeste in Emst bestaat uit drie gastenverblijven en vijf paardenstallen. De accommodatie is gelegen aan de rand van het Wisselse Veen en de Tongerense heide. Daartussen ligt de vroegere IJsselvallei: een gemoedelijk gebied waar je paard en jij kunnen genieten van de vrijheid. De paden wisselen zich af tussen uitgestrekte velden en (gemarkeerde) routes.

bed and breakfast met paardenstalling

B&B ’t Koetshuys is uitermate geschikt voor ruiters en hun paarden!

B&B ’t Koetshuys
Op de Brabantse Wal ligt B&B ’t Koetshuys. De unieke omgeving van deze accommodatie is buitengewoon geschikt voor ruiters. Wanneer je hebt genoten van de omgeving, biedt deze B&B genoeg weidegang om je paard te laten grazen. Wanneer je paard uitrust in de paardenstalling, kun je zelf een bezoek brengen aan Bergen op Zoom, Tholen of recreatiegebied de Oesterdam.

Bed and Breakfast met paardenstalling boeken
Kijk je uit naar een verblijf bij een bed and breakfast met paardenstalling? Op Bedandbreakfast.nl vind je ruim 200 B&B’s die geschikt zijn voor een heerlijke overnachting voor jezelf en je paard! Je boekt via Bedandbreakfast.nl rechtstreeks bij de B&B-eigenaar en betaalt géén reserveringskosten. Bekijk het aanbod >>

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

2 Reacties

    • Beste Myriam, leuk dat je reageert! Via de volgende link vind je een overzicht van B&B’s waar huisdieren (na overleg met de eigenaar) welkom zijn: https://bit.ly/3fYV0aZ. Als je een geschikte B&B hebt gevonden, kun je de gewenste datum invoeren en een reserveringsaanvraag versturen, met daarbij de vraag of je je hondje mee mag nemen. De B&B-eigenaar neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Veel succes!

Laat een reactie achter