Televisie

Nieuwe Afleveringen van Bed and Breakfast op MAX

Bedandbreakfast.nl; Bed and Breakfast Omroep MAX – Aflevering 1 – Seizoen 8

Van dekbedden opschudden en perfecte eieren koken, tot het inspecteren van de gastenkamers op de laatste stofvlokjes… Jawel, dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe seizoen van Bed and Breakfast op MAX staat op het punt van beginnen!

Kandidaten Bed and Breakfast Omroep MAX

In het achtste seizoen van Bed and Breakfast op MAX kijk je weer mee over de schouders van verschillende B&B-houders in Nederland. Hoe keuren zij elkaars accommodatie en hoeveel geld stoppen zij in de befaamde enveloppen? Je ziet het vanaf donderdag 15 februari, maak snel kennis met de deelnemende B&B’s uit de eerste aflevering:

Logement aan de Vecht – Breukelen

De eerste aflevering gaat van start bij Logement aan de Vecht in Breukelen. Oude tijden herleven in deze historische buitenplaats, waardoor gasten zichzelf eventjes wanen als een rijke stadsbewoner uit de Gouden Eeuw. En hoewel het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan, is deze schitterende accommodatie uiteraard wel voorzien van hedendaagse luxe en comfort. Wat zullen de kandidaten uit het tv-programma van dit bijzondere verblijf vinden?

max

InnAmsterdam4U – Amsterdam

Voor de tweede overnachting vertrekt het gezelschap naar de hoofdstad van Nederland, waar zij neerstrijken bij InnAmsterdam4U. Deze stadse B&B beschikt over twee ruime appartementen in het souterrain, die allebei voorzien zijn van een kitchenette en privébadkamer. Op slechts vijf minuten loopafstand ben je in het Vondelpark, terwijl het hart van de binnenstad in tien minuten bereikbaar is met het openbaar vervoer of per fiets.

Lodewijck Slapen & Tafelen – Oosterhout

Als laatst brengen de deelnemers uit Bed and Breakfast een bezoek aan Lodewijck Slapen & Tafelen in het Brabantse Oosterhout. De gastvrouw van deze luxe villa heeft een professionele achtergrond in de horeca, waardoor je als gast kunt rekenen op een gastronomisch verblijf. Naast een overnachting in één van de kleurrijke gastenkamers en een culinair ontbijt, is het ook mogelijk om af en toe aan te schuiven voor table d’hotes.

Over Bed and Breakfast Omroep MAX

In het programma Bed and Breakfast logeren iedere week drie koppels die een B&B runnen bij elkaar. Bij ieder bezoek mogen de deelnemers zelf bepalen wat wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel dat het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt, wordt aan het einde van de uitzending uitgeroepen tot winnaar van de aflevering.

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 15 februari, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter