Televisie

Bed and Breakfast op MAX – Vooruitblik aflevering 4

TV-programma

Welk B&B-koppel kan zijn accommodatie uitroepen tot ‘Beste B&B’ in de tv-serie ‘Bed and Breakfast’? Je ziet het vrijdag! Foto: MAX

Kun jij ook niet wachten op de vierde aflevering van Bed and Breakfast op MAX? Laat de voorpret dan maar vast beginnen, want Bedandbreakfast.nl heeft speciaal voor jou de deelnemende B&B’s op een rijtje gezet.

Omroep MAX

Kom tot rust in de natuur bij B&B Kessels Heerlijkheid.

Kessels Heerlijkheid: startpunt aflevering 4 van Bed and Breakfast op MAX
We trappen deze week af bij de luxe accommodatie van Patrick en Frouke: B&B Kessels Heerlijkheid in Maren-Kessel. Per toeval kwam Patrick dit huis tegen en hij wist gelijk dat dit het plekje moest worden waar hijzelf, Frouke én hun vijf tamme varkentjes zouden gaan wonen. De B&B ligt op slechts 300 meter van het recreatiegebied Lithse Ham en is van alle gemakken voorzien. Zo kun je na een heerlijke wandeling ontspannen in een bubbelbad of je duikt de infraroodsauna in. De medekandidaten van Frouke en Patrick zullen vast geen moeite hebben om deze faciliteiten uit te testen!

MAX

Liefhebbers van wellness kunnen ook bij Bed & Breakfast Buitenboel terecht.

Bed en Breakfast Buitenboel
De logeerpartij verplaatst zich naar het Brabantse Holthees. Hier runnen Renate en Bart Bed & Breakfast Buitenboel. En dat het een gezellige buitenboel is, blijkt wel uit de bijzondere accommodaties en faciliteiten. Wat denk je van een verblijf in één van de authentieke boerderijkamers met bedstee? Of stap helemaal uit je comfortzone en boek een verblijf in een Finse Kota; zo ervaar je het Scandinavische buitenleven, compleet met saunabezoek en jacuzzi! De deelnemers van ‘Bed and Breakfast’ op MAX maken hier uiteraard ook dankbaar gebruik van; na een fietstocht door de omgeving en een bourgondisch diner, nemen de gasten een verfrissende duik in de hot tub.

Pension Matruschka
Na het bezoeken van twee Brabantse B&B’s, verplaatst het gezelschap zich naar Drenthe; Emmen welteverstaan. In deze stad hebben Katja en Dirk hun Pension Matruschka ondergebracht in de voormalige landbouwschool. Je waant je hier dan ook even terug in je schooltijd, er hangen namelijk nog echte oude schoolborden en er staan houten schoolbankjes. Tijdens je verblijf in deze accommodatie is een bezoek aan Dierenpark Emmen absoluut aan te raden, dat is dan ook precies het uitje dat Dirk en Katja organiseren voor hun medekandidaten. Hoewel je in het dierenpark allerlei diersoorten kunt ontmoeten, waaronder olifanten, leeuwen en Siberische tijgers, brengen de B&B-eigenaren een bezoek aan de schitterende vlindertuin.

Kijk vrijdag 6 februari om 21.25 uur naar ‘Bed en Breakfast’ op Omroep Max, NPO 1.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter