Televisie

Nederlandse B&B maakt furore op Vlaamse televisie

Met volle overtuiging werd Het Raadhuys in Kessel tot weekwinnaar uitgeroepen in het televisieprogramma Met Vier in Bed, de Vlaamse versie van het MAX-programma Bed & Breakfast. Eigenaren Marij en Theo Peeters kijken trots terug op hun tv-avontuur.

Professioneler niveau
In het programma Met Vier in Bed gaan elke week de uitbaters van vier verschillende B&B’s bij elkaar logeren. Na elk bezoek geven de gasten hun oordeel over de B&B en aan het einde van de week wordt de weekwinnaar bekendgemaakt. Theo vertelt aan Omroep P&M: “Het Vlaamse programma is vergelijkbaar met de Nederlandse variant op MAX. Toch hadden wijzelf het idee dat het Belgische format op een neutraler en professioneler niveau zat, zowel qua kwaliteit als de manier van waarderen.”

bed and breakfast max

Het Raadhuys in Kessel ligt direct aan de Maas: een schitterende omgeving om optimaal te genieten.

Aandacht voor Kessel en Het Raadhuys
Over hun deelname aan het programma is het koppel enthousiast: “We wilden graag Kessel en Het Raadhuys op een goede manier over het voetlicht brengen bij Belgische gasten. Het dorpje Kessel is relatief onbekend in België, maar heeft ontzettend veel te bieden: de Maas, het horeca-aanbod, de knusheid en de authenticiteit… Maastricht en Valkenburg kennen ze allemaal, maar deze regio kennen ze vaak niet. Daarom zijn we bewust met de uitstapjes in Kessel gebleven.”

Missie geslaagd
De missie van Theo en Marij lijkt geslaagd: het koppel werd verkozen tot winnaar en tijdens de uitzending begon de mailbox al vol te stromen met reserveringsaanvragen. “Het was een fantastische ervaring en we zijn super trots dat Het Raadhuys weekwinnaar is geworden. We hebben vele reacties, complimenten en mooie verhalen verhalen ontvangen, wat ons heel veel voldoening en energie geeft”, aldus het gelukkige stel.

Theo en Marij mochten de trofee van het programma ‘Met Vier in Bed’ in ontvangst nemen, proost!

Overnachten bij Het Raadhuys
Wil je zelf ook ontdekken hoe mooi het Limburgse Kessel is, inclusief een overnachting bij Het Raadhuys? Boek dan direct je verblijf bij Marij en Theo via Bedandbreakfast.nl en ga een heerlijk verblijf tegemoet!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter