Buitenlandse B&B's

Bed & breakfast in Frankrijk: ervaar het goede leven

Logeren in een bed & breakfast of een ’chambre d’hôtes’ ergens in Frankrijk. Omgeven door glooiende lavendelvelden zover je kunt zien. Ontbijten met vers stokbrood, wandelen door slaperige Franse dorpjes en ’s avonds genieten van een goed glas wijn. Laat deze droom uitkomen!

Frankrijk is even groot als divers. Om je op ideeën te brengen, een paar toeristische tips:

  • Parijs is natuurlijk cultuurlocatie nummer één, met beroemde monumenten als de Notre-Dame en de Arc de Triomphe. Samen de Eiffeltoren beklimmen of flaneren over de Champs-Élysées: romantischer wordt het niet.
  • Vlak onder Parijs vind je het Kasteel van Versailles met de enorme Franse tuinen.
  • Een interessant uitstapje is een bezoek aan beroemde locaties uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Denk aan Verdun en de stranden van Normandië.
  • De heuvelachtige Ardennen zijn een paradijs voor buitensporters. In de imposante Alpen kun je ’s winters geweldig skiën.
  • Geniet van prachtige fietstochten door de lieflijke Provence.
  • De Côte d’Azur is Europa’s favoriete zomerbestemming. Het leven is mooi, met je voeten in de zee of genietend op een terras in het mondaine Cannes.

Boek een bed and breakfast in Frankrijk
Overal in Frankrijk vind je prachtige B&B’s. Zoals Villa Magnolia in Hoog-Normandië (zie foto). Of wat dacht je van een verblijf in een kasteel of op een authentieke boerderij, een landhuis of een moderne villa aan zee? Vergelijk meer dan 5.000 B&B’s in Frankrijk op Bedandbreakfast.eu en boek direct zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter