Buitenlandse B&B's

Bed and breakfast in stijlvol Italië: vakantietips

Bed and breakfast in Toscane

Typisch Italiaans bed & breakfast: Antico Casale in San Gimignano in Toscane.

Geen land verovert zoveel harten als Italië. Alles aan het land ademt stijl: de taal, het eten, de mode, de cultuur. In de steden vind je eeuwenoude kunstschatten terwijl je in het rustieke buitengebied terug in de tijd gaat. Een verblijf in een bed and breakfast in Italië is de ideale manier om het land te leren kennen.

Rome B&B

Luxe bed & breakfast in hartje Rome: B&B Relais Badoer.

Bed and breakfast in Rome
Rome is de bekendste kunststad van Italië. De grootste highlights zijn het Colosseum, het Sint-Pietersplein, de Trevifontein, het Pantheon en Vaticaanstad. En niet te vergeten de Sixtijnse Kapel, waar Michelangelo zijn wereldberoemde fresco’s schilderde. Op Bedandbreakfast.nl staan honderden bed & breakfasts in Rome.

B&B in Venetië

Palazzo Contarini Della Porta Di Ferro, vlakbij het San Marcoplein in Venetië.

B&B in Florence en Venetië
Ook Florence, de hoofdstad van Toscane, is één groot openluchtmuseum en de bakermat van de renaissance. En dan is daar nog Venetië. Een sprookjesstad verzonken in het water, bekend van de met romantische gondels. Ook in Venetië zijn veel bed & breakfasts waar je kunt verblijven.

Bed and breakfast in Italie in Umbrie

Bed & breakfast Eremo delle Fate in Umbrië in Italië.

B&B in Toscane en Umbrië
Misschien wel de geliefdste Italiaanse regio is Toscane, bekend om de slanke cipressen en schilderachtige stadjes. Een fietsstreek bij uitstek is Umbrië, het ‘groene hart van Italië’. Ook het bekende Gardameer is een populair recreatiegebied. Een aanrader is een bed & breakfast op het eiland Sicilië, waar het maken van pasta en pizza tot kunst verheven.

B&B in Milaan, Italie

Bed & breakfast ‘Home BB Milano’ in Milaan op Bedandbreakfast.eu.

Bed en breakfast in Milaan
Milaan is het mekka voor liefhebbers van designkleding. De meest exclusieve winkels vind je in de Quadriletero d’Oro: de ‘gouden vierkante kilometer’. Voor de voetbalfans is het bekende San Siro-stadion, thuisbasis van de voetbalclubs AC Milan en Inter Milan, een must om te bezoeken. Ook in Milaan zijn veel bed & breakfasts om uit te kiezen.

Boek een bed and breakfast in Italië
Waar je ook naartoe gaat, er is altijd wel een bed & breakfast of agriturismo waar je kunt verblijven. Logeer in een B&B, agriturismo, appartement of villa. Op Bedandbreakfast.eu vind je meer dan 12.000 B&B’s in Italië. Zoek in het uitgebreide aanbod en boek direct zonder reserveringskosten. Bekijk het aanbod van B&B’s in Italië >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter