B&B Boerderij

Vakantie op de boerderij in een bed & breakfast

logeren bij de boer

Bezoek eens een bed & breakfast op de boerderij

Even binnenlopen bij de varkens, koeien melken en de geiten aaien, wat is er leuker dan een vakantie op een boerderij? In Nederland zijn er nogal wat actieve boerderijen waarin een bed & breakfast is ingericht, zoals B&B Hoeve Polsdonk in Oirschot. Hier is afgelopen weekend het ‘Skon Knorrepad’ geopend, een educatief pad rond het thema varkens.

Vakantie op de boerderij
B&B Hoeve Polsdonk
 is een landelijk bed & breakfast nabij het pittoreske Brabantse dorpje Oirschot. Hier kun je in agrarische sferen overnachten en genieten van een ontbijt met verse producten uit de boerderijwinkel. Op afspraak krijg je een rondleiding over het terrein, ook is er een educatieve zichtstal.

Andere B&B’s op de boerderij
Er zijn in Nederland nog veel meer actieve boerderijen met een bed and breakfast. De ideale manier om het leven op een boerderij van binnenuit mee te maken! Een greep uit het aanbod:

Boek jouw vakantie op de boerderij
Meer bed & breakfasts voor een geweldige vakantie op de boerderij vind je in deze lijst van accommodaties op Bedandbreakfast.nl.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter