Diervriendelijke B&B

Bed & Breakfasts waar je huisdier ook welkom is

Wil je er een paar dagen tussenuit maar breng je je kat of hond liever niet naar een pension? Het zal niet makkelijk zijn om een hotel te vinden waar je huisdier ook welkom is. Maar geen zorgen: talloze B&B-eigenaren vinden het juist heel leuk om jou en je viervoeter te ontmoeten.

Diervriendelijke B&B’s
In Nederland zijn tientallen B&B’s waar huisdieren welkom zijn. Ook in andere landen zijn er duizenden diervriendelijke B&B’s. Zo vind je B&B’s wereldwijd die huisdieren toestaan:

  • Ga naar Bedandbreakfast.nl
  • Zoek de bestemming waar je naartoe wilt.
  • Filter het zoekresultaat met behulp van het zoekfilter ‘Huisdieren welkom’.

Via Bedandbreakfast.nl boek je rechtstreeks bij de B&B-eigenaar. Je betaalt dus geen reserveringskosten. We wensen jou en je viervoeter een fantastisch verblijf toe!

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

3 Reacties

  • Mijn moeder is binnenkort jarig, en ze wou graag met het hele gezin, plus de hond een nachtje weg. We willen een leuke b&b voor haar uitzoeken, maar we weten niet waar we naartoe willen. Weet u misschien nog een oplossing voor een b&b zoeken waar honden/dieren toegestaan zijn.
    Met een vriendelijke groet,
    Anoniempje

  • Mooie blog. Inderdaad: er zijn zat BnB´s waar de viervoeter wél welkom is. Het is soms alleen even zoeken. Wij wonen net buiten Eindhoven, en maken af en toe gebruik van een honden pension in Eindhoven. Als we een weekendje weg gaan, proberen we onze hond gewoon mee te nemen naar de B&B.

Laat een reactie achter