Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast in een trekkershut: comfortabel kamperen

Bed and Breakfast in trekkershut

Met zijn tweetjes overnachten in The Pod op Terschelling: heerlijk knus en comfortabel.

Houd je van kamperen maar niet van de bijbehorende ongemakken? Dan is een bed & breakfast in een trekkershutlodge of blokhut ideaal voor jou! De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en héél knus. We hebben een paar gezellige trekkershutten op Bedandbreakfast.nl voor je op een rij gezet. 

The Pods op Terschelling zijn twee gezellige houten trekkershutten op een familiecamping. De trekkershutten hebben ramen met dubbel glas, een kacheltje, verlichting en een waterkoker. Het is er dus heerlijk comfortabel. “Een verblijf in The Pod voelt avontuurlijk en geborgen tegelijk”, aldus de eigenaar.

trekkershut1

‘De Eekhoorn’, één van de twee gezellige trekkershutten van B&B De Ruimte in Harlingen.

Bij B&B de Ruimte in de Friese havenstad Harlingen kun je verblijven in de trekkershutten ‘Eekhoorn’ en ‘De Bosuil’. Het zijn eenvoudige maar heel knusse accommodaties. Grappig detail is het robuuste buitenzitje van uitgehakte boomstammen… voor het echte buitengevoel. Wil je toch meer comfort? B&B De Ruimte biedt ook een ruim appartement.

B&B in een blokhut

Luxe blokhut van bed & breakfast en minicamping ‘t Oegenbos in Teuge.

Geniet van de rust in een trekkershut op minicamping ’t Oegenbos in het Gelderse dorp Teuge. Verken de Ijsselvallei, een waterrijk natuurgebied tussen de Veluwe en Salland. Spektakel heb je hier trouwens ook want de camping grenst direct aan het kleine vliegveld Teuge. “De parachutisten landen recht voor je neus en de zweefvliegteugen hangen boven je in de wolken.” Je hoeft je er dus niet te vervelen en ook voor kinderen is dit een echte aanrader.

Boek B&B in een trekkershut
Enthousiast geworden? Bekijk meer trekkershutten, blokhutten en lodges op Bedandbreakfast.nl en boek rechtstreeks bij de eigenaar, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

Laat een reactie achter