Algemeen

Bed en breakfast: even wonen in een paradijsje

Je zoekt een bijzondere plek om te overnachten? Geen gewone hotelkamer maar een sfeervol ingericht gastenverblijf met een persoonlijke touch, een mooi uitzicht en een uitgebreid ontbijt? Dan is een bed & breakfast echt iets voor jou.

De mooiste B&B’s snel gevonden
Overal in Nederland kun je overnachten in prachtige bed & breakfasts. Je moet ze alleen wel weten te vinden. Daarom heb ik in 1999 Bedandbreakfast.nl opgericht en tien jaar later de internationale B&B-website Bedandbreakfast.eu.

B&B-eigenaren kunnen hun accommodatie op Bedandbreakfast.nl presenteren en vindbaar maken. Bezoekers kunnen de bed and breakfasts eenvoudig vergelijken en reserveren. Op die manier hoef je nooit lang naar een geschikte accommodatie te zoeken en kan iedereen een onvergetelijke tijd beleven in een B&B.

B&B ontbijt

Een met liefde bereid en charmant gepresenteerd ontbijt bij Broeks’ bed en brood in Meerkerk.

Bijzondere belevenissen in een B&B
In een bed & breakfast maak je bijzondere dingen mee die jouw reis of uitstapje een gouden glans geven. Wakker worden op een Brabantse boerderij met de geur van vers gezette koffie. In de Achterhoek verrast worden met een grote ontbijtmand met warme broodjes en allerlei lekkers. Bij binnenkomst denken: “Wauw, het is veel mooier dan op de foto’s!”

Het zijn typisch dingen die je beleeft in een bed & breakfast en die het zo leuk maken om een B&B te bezoeken. Een B&B biedt de authenticiteit, ongedwongen sfeer en de persoonlijke service die je minder snel vindt in een hotelkamer, vakantiebungalow of op een camping.

Farmlodge bed and breakfast

Bed & breakfast pareltje pur sang: B&B Farmlodges the Barnyard in Garminge.

Verborgen pareltjes
Vaak houd ik even mijn adem in bij het zien van weer een nieuw bed & breakfast op Bedandbreakfast.nl. Moet je deze zien! En deze!

Het zijn verborgen pareltjes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden in Nederland. “Wat een paradijsje”, denk ik vaak. “Wat moet het heerlijk zijn om daar te wonen!” In een bed & breakfast kun je er daadwerkelijk even ‘wonen’, op de mooiste locaties van Nederland.

Piet Paaltjens Pastorie in Foudgum

Prachtige woon-leefkeuken van Bed & Breakfast Piet Paaltjens Pastorie in Foudgum.

Kijk maar eens rond op Bedandbreakfast.nl en ontdek ze zelf. Eeuwenoude Twentse hoeves onder een laag rieten dak, verscholen in het groen. Statige witte landhuizen, weerspiegeld in een vijver. Stadsappartementen die rechtstreeks afkomstig lijken uit een designmagazine. Charmante dijkhuisjes tussen Betuwse boomgaarden met een bootje in de achtertuin. De ene B&B is nog mooier en schilderachtiger dan de andere.

Hanny Arens van Bedandbreakfast.nl

“Er zijn zoveel prachtige B&B’s maar je moet ze wel weten te vinden. Daarom heb ik Bedandbreakfast.nl opgericht.”

Laat je in de watten leggen
Reserveer een verblijf in jouw droompand via Bedandbreakfast.nl en laat je heerlijk in de watten leggen. Wat fijn om even niets te hoeven!

‘s Ochtends heb je alle tijd om te ontbijten en ben je klaar om de omgeving te ontdekken. Vanuit jouw bed & breakfast kom je op prachtige plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Het is de moeite waard want Nederland is zo mooi! Dus zeg het maar: waar wil je naartoe?

Hanny Arens
Oprichtster Bedandbreakfast.nl & Bedandbreakfast.eu

Over de auteur

Hanny Arens

Hanny Arens is oprichtster van Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu.

Laat een reactie achter