Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast in bruisend Amsterdam

B&B in Amsterdam

Bijzonder adres: bed en breakfast in een Amsterdams grachtenpand.

Amsterdam is de bruisende hoofdstad van Nederland. Een stad boordevol historie en cultuur, waar geweldige evenementen worden georganiseerd en waar je eindeloos kunt winkelen. Lees onze tips voor bezienswaardigheden en vind meer dan tweehonderd bed & breakfasts in Amsterdam.

Bed & breakfast in een grachtenpand
Wie kent ze niet: de charmante grachtenpanden in het centrum van Amsterdam? Deze smalle en hoge panden maken de stad uniek. Slenter door de smalle straatjes langs de grachten of maak een rondvaart. Wil je overnachten in een bed & breakfast in een grachtenpand? Dat kan! Op Bedandbreakfast.nl staan diverse B&B’s in ‘grachtenwijk’ De Jordaan. Zoals B&B Brouwersgr8 aan de beroemde Brouwersgracht in Amsterdam.

B&B in een grachtenpand

B&B Brouwersgr8, een bed & breakfast aan de historische Brouwersgracht.

Museums in Amsterdam
Amsterdam beschikt over wereldberoemde musea. Het Rijksmuseum heeft een beroemde collectie met werken van onder andere Rembrandt en Vermeer. Er is een Van Gogh Museum en je kunt het Anne Frank Huis bezoeken. De stad kent ook vele kleinere musea zoals het woonbootmuseum, het Tassenmuseum en het Brillenmuseum. Je hoeft nooit ver te reizen want overal zijn bed and breakfasts in de buurt.

B&B King & Queen Amsterdam

Bed and breakfast Studio King & Queen in het historische centrum van Amsterdam.

B&B’s vlakbij bezienswaardigheden
De Dam is een attractie op zich, omzoomd door het Koninklijk Paleis, het Nationaal Monument en Madame Tussaud. Vanaf De Dam bereik je gemakkelijk andere bezienswaardigheden zoals het Rembrandtplein en het Red Light District. De belangrijkste Amsterdamse winkelstraten zijn de Kalverstraat, de Nieuwendijk en de PC Hooftstraat. Erg leuk zijn de markten met volop bloemen, tweedehands boeken en antieke meubels.

Amsterdam

Bed en breakfast Inn Amsterdam4U in de Haarlemmermeerstraat met winkels en uitstekende restaurants op loopafstand.

Uitgaan in Amsterdam
Jaarlijks vinden in Amsterdam grote evenementen plaats zoals Koninginnedag, de Gay Pride en de Amsterdam Marathon. Houd je wel van een avondje uit, ga dan naar het Leidseplein of Rembrandtplein en overnacht bij een bed & breakfast vlakbij.

Bed & breakfast in Vondelpark Amsterdam

Bed and breakfast Channel One, een ruim appartement vlakbij het Vondelpark.

Bed en breakfast in Amsterdam reserveren
Wanneer je wilt overnachten in Amsterdam, reserveer dan een bed & breakfast via Bedandbreakfast.nl. Een B&B is betaalbaar, laagdrempelig en je beleeft als bezoeker echt de gastvrijheid van de stad. Kies voor een bed & breakfast in het centrum van Amsterdam of verblijf in een van de typische wijken zoals Oud-Zuid, de Pijp of de Jordaan. Via Bedandbreakfast.nl reserveer je rechtstreeks bij de eigenaar dus je betaalt geen reserveringskosten. Bekijk bed en breakfasts in Amsterdam >>

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

2 Reacties

Laat een reactie achter