Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast in Giethoorn: ontdek Hollands Venetië

Stap vanuit een bed en breakfast in Giethoorn in een bootje en ga op ontdekkingsreis. Na een schitterende vaartocht door idyllische kanalen en onder lage bruggetjes door is het heerlijk bijkomen in een gastvrije B&B in Giethoorn. Zo ervaar je pas écht Hollands Venetië!

Hollands Venetië

Op zoek naar een ruim verblijf in Giethoorn? Dan is Bed & Boot een goede optie voor jou!

Overnachten in een bed en breakfast in Giethoorn
Een overnachting in een bed and breakfast in Giethoorn is een ware beleving. Dit Nederlandse dorp biedt tal van schitterende plekjes die je gezien moet hebben. Wandel over de autovrije paden langs schilderachtige boerderijen en maak de mooiste foto’s op de pittoreske boogbruggetjes.

Na een heerlijk ontbijt bij B&B Hoeve Montigny stap je voorzichtig in een fluisterbootje en kan de ontdekkingsreis beginnen!

Varen door Giethoorn
Giethoorn staat natuurlijk bekend om zijn slingerende kanalen waar je op verschillende manieren doorheen kunt varen. Met een fluisterboot, sloep, kano, kajak of een traditionele punter bepaal jij je eigen route, maar meevaren op een rondvaartboot is minstens zo leuk. Wat je ook kiest, iedere B&B-eigenaar helpt je graag met het vinden van het juiste vaartuig.

Luxe bed en breakfast

Ga een super romantisch verblijf tegemoet bij B&B Plompeblad, gecombineerd met een mooie vaartocht door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

B&B bij Nationaal Park Weerribben-Wieden
Vanuit Giethoorn vaar je eenvoudig door naar Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar je diverse watervogels en otters kunt spotten. Toe aan een pauze? Vaar dan terug naar het dorp en plof neer op één van de vele terrasjes of cafés voor koffie met een Giethoornse lekkernij.

Winter Giethoorn

Als ‘s winters het ijs dik genoeg is, kun je Oudhollands schaatsen bij Appartement Haamstede in Giethoorn.

Activiteiten in Giethoorn
Naast varen en wandelen kun je in Giethoorn en omstreken geweldig fietsen: huur een (elektrische) fiets, stippel een route uit en trek eropuit. En wat denk je van het bezoeken van diverse musea of één van de zomerse muziekfestivals zoals Rock around Giethoorn, Wiedepop of Drijf-in Blues? Jezelf vervelen is geen optie in Giethoorn!

Bed en breakfast in Giethoorn

‘s Avonds een comfortabel bed en ‘s ochtends een smakelijk ontbijt; geniet met volle teugen van je verblijf in Giethoorn.

Boek een bed en breakfast in Giethoorn
Ben je nieuwsgierig geworden naar het authentieke Giethoorn? Boek dan snel een B&B en ontdek zelf waarom dit dorp is omgedoopt tot Hollands Venetië. Via Bedandbreakfast.nl vind je de mooiste bed and breakfasts en boek je rechtstreeks bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in Giethoorn >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter