Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast in Utrecht tijdens de Tour de France

Ronde van Frankrijk

Verblijf tijdens de Tour de France in een B&B in Utrecht en beleef het grand départ van dichtbij!

Wielrenfanaten zitten deze zomer goed bij een bed en breakfast in Utrecht tijdens de Tour de France, vanuit een B&B sta je immers snel tussen het spektakel. Bedandbreakfast.nl heeft een aantal leuke accommodaties in Utrecht en omgeving voor je op een rijtje gezet. Maar wees er snel bij, want de kamers vliegen de deur uit!

Tour de France

Bij B&B Pure Place heb je de beschikking over je eigen 2-kamer appartement. Om de hoek ligt het gezellige centrum van Utrecht, extra handig tijdens de tour!

Bed en breakfast in hartje Utrecht
Van 1 tot 5 juli staat het centrum van Utrecht geheel in het teken van de Tour, dat betekent: veel gezellige drukte. Gelukkig ben je vanuit een bed en breakfast in Utrecht tijdens de Tour de France binnen no time bij het grand départ. Wat denk je bijvoorbeeld van B&B Pure Place, Cornelis Coffee Food and a Room of Bed and Breakfast Rosendael?

Wielrennen

Bezoek de festiviteiten rondom de Tour de France vanuit Amersfoort, bijvoorbeeld Bed en Breakfast Jamila Suites.

Bed and breakfast in Amersfoort
Vanuit Amersfoort reis je in een kwartiertje naar Utrecht Centraal. Een verblijf in een bed en breakfast in Amersfoort is daarom een uitstekend alternatief. B&B Korte Beek ligt vlakbij het station, maar niet in het drukke centrum. Ook leuk: Pension Randenbroek of Jamila Suites. Als je écht helemaal iets anders wilt, dan is B&B Vita Nova een goede optie; hier slaap je in een varend monument.

BoerderijBioBed

Terwijl je overdag de Tour in alle drukte ‘live’ meemaakt, geniet je avonds van alle rust bij BoerderijBioBed in IJsselstein.

Bed & breakfast in provincie Utrecht
Uiteraard zijn er nog veel meer gezellige B&B’s te vinden in steden en dorpjes rondom de domstad. Geniet overdag van alle festiviteiten in Utrecht en kom ‘s avonds tot rust bij BoerderijBioBed in IJsselstein. Ook relaxed: een verblijf in Woerden bij B&B Geestdorp, met het openbaar vervoer ben je er zó!

Tour de France

Naast de Tour zijn er in Utrecht tal van andere dingen te zien en te beleven, ontdek het vanuit B&B Rosendael!

Boek een bed en breakfast in Utrecht tijdens de Tour de France
Wil je tijdens de Tour de France overnachten middenin het centrum van Utrecht of ergens anders in de provincie? Boek dan snel een mooie accommodatie via Bedandbreakfast.nl en maak het mee van dichtbij! Je reserveert direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in Utrecht stad>> of provincie Utrecht>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter