Inspirerende Bestemmingen

De leukste B&B’s voor een stralende zomer

Bed & Breakfast Nederland

Weer of geen weer, bij een B&B in Nederland ga je deze zomer absoluut een zonnige tijd tegemoet. Persoonlijke service, een voortreffelijk ontbijt en volop mogelijkheden om erop uit te trekken in de omgeving; meer heb je niet nodig voor het ultieme vakantiegevoel!

Zomer

Bij B&B De Voort in Venlo ga je een spetterende zomervakantie tegemoet!

Coole bed & breakfasts
Zodra de zomerzon begint te schijnen, kan de temperatuur aardig oplopen in ons land… Hoogste tijd om verkoeling te zoeken bij bed & breakfasts met een zwembad!
Of kies voor een andere fijne accommodatie op warme zomerdagen, zoals een B&B met een zwemvijver, airconditioning of een tuin met BBQ-voorzieningen.

Kermis Tilburg

Boek snel een B&B en geniet extra lang van de leukste zomerevenementen, zoals de Tilburgse Kermis.

Minivakanties in eigen land
Bezoek de leukste zomerevenementen van Nederland en blijf slapen in een knusse B&B tijdens de Tilburgse Kermis, het Zomercarnaval, de Sneekweek en ‘t Preuvenemint Maastricht. En wat denk je van een bezoek aan het Theaterfestival Boulevard of Amsterdam Gay Pride? Wacht in ieder geval niet te lang en boek snel de leukste bed & breakfasts voordat ze vol zitten!

Zomervakantie Nederland

De safaritenten van B&B Aan het Diepje zijn uitermate geschikt voor een avontuurlijke vakantie met een luxe touch.

Bijzondere B&B’s in de natuur
Ben je op zoek naar een extra bijzondere accommodatie midden in de Nederlandse natuur? Dan is een verblijf bij een lodge of trekkershut helemaal op jouw lijf geschreven! En het ultieme zomergevoel ervaar je natuurlijk ook in een chalet, pipowagen, hooiberg, schaapskooi of woonboot. Welke bijzondere B&B past het beste bij jouw vakantieplannen?

Strandvakantie B&B

Zonnebaden óf uitwaaien: logeren aan de Nederlandse stranden is altijd fijn.

Genieten aan het water
Vanuit een B&B in Scheveningen, Bergen aan Zee, Domburg, Renesse of Noordwijk ben je binnen mum van tijd op het strand en bij de leukste beachclubs. Ook fijn: logeren aan de Friese meren en ! Heb je al zin gekregen in een vakantie aan de kust of aan het water? Bekijk dan het volledige aanbod van B&B’s dichtbij zee of B&B’s aan het water.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Een echte aanrader voor de zomervakantie: B&B Farmhouse De Loksheuvel.

B&B aanraders
Overal in Nederland vind je geclassificeerde B&B’s met een officieel keurmerk! Vier je vakantie bij één van deze schitterende accommodaties en ga een zorgeloze tijd tegemoet. Kies deze zomer dus voor een geclassificeerd bed & breakfast in de kwaliteitscategorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen en laat jezelf in de watten leggen!

Bed en Breakfast boeken voor de zomervakantie
Op Bedandbreakfast.nl vind je meer dan 20.000 B&B kamers en appartementen in heel Nederland. Dus waar je deze zomer ook naartoe wilt gaan; er is altijd een leuke B&B te vinden die past bij je vakantiewensen en budget. Bovendien reserveer je via Bedandbreakfast.nl rechtstreeks een verblijf bij de eigenaar en betaal je géén reserveringskosten.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter