Buitenlandse B&B's

B&B’s voor een zinderende wintersportvakantie

Ben je toe aan een zinderende wintersportvakantie en kan de sneeuw voor jou niet vroeg genoeg vallen? Laat de voorpret dan maar beginnen en vind het ideale bed & breakfast in jouw favoriete wintersportgebied!

Franse Wintersportbestemming

Volop wintersportmogelijkheden in Morzine!

‘s Werelds grootste skigebied
Met maar liefst 650 kilometer aan pistes, kunnen fanatieke wintersporters zich helemaal laten gaan bij Portes du Soleil. Tip: het knusse bergdorp Morzine is een perfecte uitvalsbasis! Bezoek ook andere Franse wintersportbestemmingen zoals Savoie, Isère, Val Thorens, Tignes, Châtel, Les Gets, Les Ménuires of Flaine.

wintersportbestemming in Salburgerland

Verblijf bij een B&B in een rustgevende omgeving.

Geliefd bij iedereen
Uitgestrekte skigebieden, sneeuwzekerheid en après-ski; Oostenrijk is en blijft geliefd bij veel wintersporters. Wat denk je van een gemoedelijk verblijf in Tirol of Salzburgerland? Bekijk het aanbod van B&B’s bij wintersportgebieden in Oostenrijk zoals Gerlos, Sölden, Kirchberg, Saalbach, Zell am See, Hinterglemm of Mayrhofen.

Wintersportbestemmingen

Prachtige skigebieden voor zowel beginners als gevorderden in Breckenridge.

Op wintersport in de Verenigde Staten
Breckenridge ook wel bekend als ‘the perfect mountain town’ is erg populair onder de wintersporters in de staat Colorado. Zodra je hier bent geweest wil je door de gezellige sfeer en de charme van het dorp niet meer terug naar huis. Toch loont het de moeite om het aanbod van B&B’s in andere skigebieden van Colorado te bekijken zoals Vail, Frisco, Denver, Aspen of Keystone.

Wintersportvakantie

Perfecte poedersneeuw zorgt ervoor dat je heerlijk kunt skiën op de skipistes van Canada.

Canada: pittoresk landschap en ongerept natuur
Het pittoreske landschap en de ongerepte natuur maakt ook Canada tot een uniek land in de winterperiode. Breng een bezoek aan Banff waar de historisch gebouwen zorgen voor een authentieke sfeer. Ook een bezoek aan andere Canadese wintersportbestemmingen zoals Calgary, Canmore, Jasper of Edmonton is zeker aan te raden.

wintersportvakantie

Lekker verwend worden bij een knus bed & breakfast tijdens je wintersportvakantie.

Bed & breakfast boeken voor de wintersport
Ga een fantastische wintersportvakantie tegemoet en kies voor een gastvrije B&B in je favoriete wintersportgebied! Bekijk het aanbod van alle bed & breakfasts in wintersportgebieden op Bedandbreakfast.eu en reserveer je verblijf zonder reserveringskosten! Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

Laat een reactie achter