Televisie

Benieuwd naar aflevering 5 van ‘Bed & Breakfast’? Dit zijn de deelnemers!

Bed en Breakfast Carpe Diem

B&B Carpe Diem in de schilderachtige plaats Oirschot wordt omringd door een grote tuin met wijngaard en moestuin: een paradijsje in Brabant!

Aflevering 5 van ‘Bed & Breakfast’ op MAX komt eraan. Vanavond kunnen we weer genieten van de wekelijkse wedstrijd tussen drie B&B-koppels die elkaars accommodatie testen. Wie gaat er vanavond met de winst vandoor? Dit zijn de deelnemers!

Bed & breakfast Carpe Diem

De twee luxe gastenkamers van B&B Carpe Diem hebben ieder een eigen bubbelbad.

B&B Carpe Diem
Heerlijk tot rust komen in een prachtige groene omgeving: dat kan bij B&B Carpe Diem in Oirschot. Hier vind je twee ruime, luxe kamers met elk een eigen bubbelbad en douchecabine. Laat je door eigenaren Netty Rook en Kees Ham verwennen met een heerlijk ontbijt op de kamer met producten uit eigen moestuin. Bij mooi weer kun je ook ontbijten op het buitenterras. Het bed and breakfast wordt omringd door een heerlijke grote tuin en een kleine wijngaard.

Carpe Diem bed & breakfast

Gastenkamer ‘Solaris’ heeft een terras met openslaande tuindeuren.

B&B Carpe Diem ligt in Oirschot, één van de mooiste dorpen van de Brabantse Kempen. Oirschot heeft een schilderachtig historisch centrum en een landelijke omgeving met veel bossen en heide. Een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Vlakbij het kanaal vind je de Kapel van de Heilige Eik, een kapel waar een heilig Mariabeeldje uit begin vijftiende eeuw wordt vereerd. Het bedevaarsoord trekt jaarlijks 250.000 bezoekers. Doe er een wens en wie weet… brengt het Mariabeeld je geluk.

Bed & Breakfast Mariafarm

De imposante gevel van bed & breakfast Mariafarm in Zevenbergen.

Bed en breakfast Mariafarm in Zevenbergen
Bij B&B Mariafarm in het Brabantse Zevenbergen valt direct de smaakvolle inrichting van de zes gastenkamers op: landelijk van uitstraling met mooie zachte kleuren. Het zal je misschien verbazen te horen dat veel van de gebruikte materialen gerecycled zijn. Bovendien staan in het bed en breakfast diverse tweedehands meubels.

B&B Mariafarm

In de gastenkamers van B&B Mariafarm vind je een mooie combinatie van vintage meubels en kunst.

Het is knap hoe eigenaren Peter Hoogendijk en Karin Bierens aan deze vintage materialen en producten een eigen draai hebben gegeven, met een luxe en authentieke sfeer als resultaat. Bedandbreakfast.nl sprak met Karin Bierens over deze milieubewuste aanpak en over hoe zij haar deelname aan het tv-programma heeft ervaren.

Bed & Breakfast Vogelenzang

Het ‘Zomerhuis’ van bed & breakfast Vogelenzang in Oostkapelle.

Bed & Breakfast Vogelenzang

Gastenkamer van B&B Vogelenzang.

B&B Vogelenzang in Oostkapelle
Stel je voor: kuikens en eendjes geboren zien worden, verse eitjes als ontbijt en gastvrouw met een voorliefde voor kwebbelen, katten en koeien… Als dit je aanspreekt, dan ben je bij bed & breakfast Vogelenzang in Oostkapelle aan het juiste adres. Deze B&B bestaat al 25 jaar. Sara Bommeljé heet je er van harte welkom.

Bed & Breakfast Vogelenzang heeft meerdere kamers en een zomerhuisje. Je verblijft er aan de rand van het bos, vlakbij kasteel Westhove en het Terra Maris Museum voor natuur en landschap. Goed om te weten: vanuit de B&B is het slechts vijf minuten wandelen naar het strand! De terrasjes van Domburg en Oostkapelle zijn op loopafstand. Een perfecte uitvalsbasis dus voor een heerlijke weekendje weg naar de Zeeuwse kust.

Aflevering 5 van ‘Bed & Breakfast’ wordt op vrijdag 28 maart 2014 om 21.30 uur uitgezonden door Omroep MAX op Nederland 1.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • Deze B&b heeft volgens ons terecht gewonnen.Wij houden van dit type B&B .Gasten voelen zich direkt bij haar op hun gemak.Doe maar gewoon mentaliteit.Wij zien eigenaren die doen te goed hun best.Niet fijn.

  • Wat ons betreft had B&B Carpe Diem in Oirschot echt moeten winnen. Het is een prachtige B&B voor niet eens veel geld!
    Ik zou hier zeker een nachtje overnachten, heerlijk om verwend te worden in zo’n mooie en luxe B&B.
    De eigenaresse van B&B vogelenzang in Oostkapelle heel vriendelijk, maar vond de prijs echt teveel voor de kamer….het waren echt sobere kamers zonder tv, geen eigen badkamer/toilet, klein, etc.
    Maar eigenlijk waren het alle drie winnaars, elke B&B had wel iets!

Laat een reactie achter