Televisie

Bezoek een bed & breakfast en kom op tv!

Lijkt het jou leuk om een bed & breakfast uit te testen en op tv te komen bij een van de grote, nationale zenders? Dan is dit jouw kans.

Tv-opnames
Voor een nieuw, nog geheim televisieprogramma zijn we op zoek naar spontane, uitgesproken types die een B&B willen uittesten voor de camera. Het is de bedoeling dat je in een bed and breakfast verblijft ergens in Nederland – de locatie is nog geheim. Tijdens jouw verblijf beoordeel je de accommodatie op kwaliteit en service en geef je eerlijk jouw mening. Ondertussen worden tv-opnames gemaakt.

Gereduceerd tarief
Elke B&B-gast is anders en daarom zoeken we verschillende deelnemers in uiteenlopende leeftijdsgroepen. Van vrienden- en vriendinnengroepen tot koppels, van foodies tot sportfanaten en van studenten tot gepensioneerden. Er zullen twee- tot vierpersoonskamers zijn maar je kunt ook alleen komen. Je betaalt voor je verblijf een gereduceerd tarief à € 50,- per kamer per nacht (dus niet per persoon).

Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, foto, e-mailadres en je telefoonnummer naar bedandbreakfast2016@gmail.com. Dan nemen wij contact met jou op!

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

4 Reacties

Laat een reactie achter