Televisie

Bezoek een bed & breakfast en kom op tv!

Lijkt het jou leuk om een bed & breakfast uit te testen en op tv te komen bij een van de grote, nationale zenders? Dan is dit jouw kans.

Tv-opnames
Voor een nieuw, nog geheim televisieprogramma zijn we op zoek naar spontane, uitgesproken types die een B&B willen uittesten voor de camera. Het is de bedoeling dat je in een bed and breakfast verblijft ergens in Nederland – de locatie is nog geheim. Tijdens jouw verblijf beoordeel je de accommodatie op kwaliteit en service en geef je eerlijk jouw mening. Ondertussen worden tv-opnames gemaakt.

Gereduceerd tarief
Elke B&B-gast is anders en daarom zoeken we verschillende deelnemers in uiteenlopende leeftijdsgroepen. Van vrienden- en vriendinnengroepen tot koppels, van foodies tot sportfanaten en van studenten tot gepensioneerden. Er zullen twee- tot vierpersoonskamers zijn maar je kunt ook alleen komen. Je betaalt voor je verblijf een gereduceerd tarief à € 50,- per kamer per nacht (dus niet per persoon).

Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, foto, e-mailadres en je telefoonnummer naar bedandbreakfast2016@gmail.com. Dan nemen wij contact met jou op!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

4 Reacties

Laat een reactie achter