Geclassificeerde B&B

Bijzonder Nachtje Weg naar nieuwe B&B’s met Tulpen

Even ertussenuit? Trakteer jezelf dan op een bijzonder nachtje weg bij een gecertificeerde B&B in Nederland! Meer dan twintig nieuwe B&B’s zijn bekroond met een kwaliteitskeurmerk en roze tulpen; perfect voor je volgende vakantie of weekendje weg.

Nieuwste B&B’s met 5 Tulpen

Bij de nieuwste B&B’s met 5 tulpen kun je absoluut rekenen op een bijzonder nachtje weg. Wat denk je bijvoorbeeld van een verblijf bij een monumentale boerderij in Drenthe, waar je kunt kiezen uit vijf unieke suites? Of ga voor een overnachting bij een gerenoveerde stadsboerderij in Brabant, met kamers die zó uit een woonmagazine lijken te komen. Liefhebbers van wellness kunnen bovendien terecht bij twee heerlijke B&B’s op de Veluwe en in Friesland:

Gecertificeerde adressen met 4 Tulpen

Maar liefst veertien nieuwe B&B’s zijn bekroond met 4 tulpen; keuze genoeg dus voor een bijzonder nachtje weg! Daarbij is er altijd wel een mooie accommodatie die aan al jouw wensen voldoet én dichtbij huis ligt. Van Friesland en de kop van Noord-Holland, tot bourgondisch Limburg en alles wat daartussen ligt… Bovendien zijn veel accommodaties gevestigd in bijzondere panden, zoals historische boerderijen, huisjes in de natuur en zelfs een voormalig politiebureau:

Nieuwkomers met 3 Tulpen

Voor een bijzonder nachtje weg of welverdiende vakantie, ben je ook bij de nieuwste B&B’s met 3 tulpen aan het juiste adres! Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in Limburg en laat je betoveren door het prachtige uitzicht op de Sousberg. Of ontdek het Brabantse land vanuit een volledig ingericht appartement in Vught, compleet met woonkamer en keuken. Tot slot kunnen natuurliefhebbers zich optimaal vermaken bij een gloednieuwe B&B op de Veluwe, waar eigen paarden ook welkom zijn:

Bijzonder Nachtje Weg bij gecertificeerde B&B’s

Wil je er graag een bijzonder nacht weg naar een kleinschalige accommodatie én zeker zijn van gecontroleerde kwaliteit? Dan behoort een verblijf bij een gecertificeerde B&B tot de beste opties. Alle geclassificeerde adressen worden periodiek en objectief gecontroleerd op zaken als veiligheid, comfort en hygiëne. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kun je genieten van een zorgeloos verblijf. Ontdek het complete aanbod en laat je volop in de watten leggen!

Hoeveel tulpen verdient jouw B&B?

Run je een B&B, maar ben je nog niet in het bezit van een kwaliteitskeurmerk en de welbekende roze tulpen? Meld je dan snel aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Nadat je de normenlijst hebt ingevuld, krijg je gelijk een voorlopige score van het aantal tulpen dat je B&B kan verdienen. Binnen een jaar bezoekt een mystery guest je accommodatie, waarna het definitieve aantal tulpen wordt toegekend. Zo zien potentiële gasten direct dat je gecontroleerde kwaliteit biedt!

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter