Geclassificeerde B&B

Bijzonder weekendje weg naar nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Bijzonder weekendje weg naar nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Trakteer jezelf op een bijzonder weekendje weg naar de nieuwste gecertificeerde B&B’s! Of je nu fan bent van luxe B&B’s met wellnessfaciliteiten, idyllische huisjes in de natuur óf leuke B&B’s in de stad; er is voor ieder wat wils. Welke Bed and Breakfast ga jij bezoeken?

Nieuwste B&B’s met 5 Tulpen

Voor een extra bijzonder weekendje weg dichtbij huis, ben je bij de nieuwste B&B’s met 5 tulpen aan het juiste adres. Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe verblijf aan het water, met de historische stad Delft op steenworp afstand? Ook niet verkeerd: een minivakantie in één van de mooiste dorpen van Nederland, met een ‘eigen’ loft als uitvalsbasis. Of kies voor een landelijk verblijf in Drenthe, waar je kunt overnachten in een rietgedekt landhuis. Hier heb je zelfs de beschikking over een privé sauna, als dat niet relaxed is…

Vertoeven bij nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

Liefhebbers van de sauna, whirlpool of hot tub kunnen eveneens relaxen bij een aantal nieuwe B&B’s in de categorie 4 tulpen. Dat kan onder meer in Zuilichem, Bathmen, Poederoijen en Kaatsheuvel. Ook bij de andere B&B’s zonder wellnessfaciliteiten kun je rekenen op een bijzonder weekendje weg. Ga bijvoorbeeld voor een uniek verblijf boven een paardenstal in Noord-Holland of een ecologisch vakantiehuis in Limburg. En wat denk je van een B&B als uitvalsbasis tijdens je volgende stedentrip in Tilburg of Hanzestad Kampen?

Nieuwe B&B’s met 3 Tulpen

Ook de categorie 3 tulpen is aangevuld met nieuwe adressen voor een bijzonder weekendje weg. Als het maken van mooie fietstochten door de Achterhoek hoog op je wensenlijstje staat, dan is er niets leukers om eventjes te wonen in je ‘eigen’ tiny house in Winterswijk. Liever op pad in het noorden van het land? Strijk dan tussentijds neer in het Noord-Hollandse plaatsje Wijdenes of het Drentse Appelscha. In de omgeving van beide geclassificeerde B&B’s vind je tal van mooie fiets- en wandelroutes.

Meer B&B’s voor een bijzonder weekendje weg

Als je tijdens je tripjes in Nederland zeker wilt zijn van gecontroleerde kwaliteit, dan behoort een verblijf bij geclassificeerde B&B’s tot de beste opties. Deze kleinschalige accommodaties zijn herkenbaar aan de roze tulpen bij de vermeldingen op Bedandbreakfast.nl. Hoe meer services en faciliteiten een B&B biedt, des te hoger het aantal tulpen is. Maar of je nu kiest voor een B&B met 1, 2, 3, 4 óf 5 tulpen; ze voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne.

Kwaliteitskeurmerk voor je B&B

Run je een Bed and Breakfast in Nederland en wil je ook laten zien dat je gecontroleerde kwaliteit biedt? Meld je B&B dan aan bij het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Naast de herkenbare tulpen op je presentatiepagina, profiteer direct van een aantal mooie voordelen, zoals een hogere positie in het zoekresultaat en een roulerende plaats op de homepage van Bedandbreakfast.nl. Bekijk snel de complete werkwijze!

Aanmelden Classificatie

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

    • Dag Iny,

      Leuk dat je interesse hebt in een B&B cadeaubon! Bij Bedandbreakfast.nl is er nog geen algemene cadeaubon te koop die je kunt inwisselen bij alle B&B’s. Wel biedt een aantal accommodaties op Bedandbreakfast.nl een digitale cadeaubon aan, die je alleen kunt besteden bij de betreffende B&B. Je vindt de cadeaubon dan onderaan de presentatiepagina, tussen de reviews en het adres. Bijvoorbeeld bij deze B&B: https://bit.ly/47nM6OE

Laat een reactie achter