Geclassificeerde B&B

Beste B&B van Nederland 2023: De Bijenberg

De Bijenberg is verkozen tot Beste B&B van Nederland 2023; deze luxe B&B met 5 tulpen is perfect voor liefhebbers van natuur én wellness. Uiteraard zijn er ook prachtige winnaars uitgeroepen in de categorie 2 tot en met 4 tulpen, bekijk snel de volledige uitslag!

Winnaar Beste B&B van Nederland 2023

Een hot tub, privé sauna, buitendouche, gym en een tennisbaan… Wie hier eenmaal heeft overnacht, snapt direct waarom De Bijenberg is verkozen tot Beste B&B van Nederland 2023! Gasten vertoeven hier op een schitterend landgoed, in fraaie gastenverblijven waar het hen aan niets ontbreekt. Denk bijvoorbeeld aan een eigen keuken, heerlijke bedden en een luxe badkamer. Het uitgebreide streekontbijt is de kers op de taart. Niet voor niets beoordelen gasten deze B&B met een 9,7, wat heeft meegeteld bij de winst.

De Bijenberg

Winnaar categorie 4 Tulpen

De winnaar in de categorie 4 tulpen is er letterlijk één om bij weg te dromen. Romantisch met z’n tweeën of juist met het hele gezin. DreamZzz ligt op steenworp afstand van de Efteling, evenals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. De twee stijlvolle kamers zijn ondergebracht in een vrijstaand guesthouse in de tuin. Beide kamers beschikken over een eigen badkamer en terras. ‘s Morgens wordt een feestelijk ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte, zodat je daarna vol energie eropuit kunt in de omgeving.

DreamZzz

Winnaar categorie 3 Tulpen

By Ann is dit jaar de onbetwiste winnaar in de categorie 3 tulpen. Je kunt hier kiezen uit vier landelijk ingerichte gastenkamers, die op de eerste etage van een nieuwe landbouwschuur zijn gerealiseerd. Op de begane grond vind je de sfeervolle ontbijtzaal, waar je ‘s ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt met streekproducten. Als klap op de vuurpijl is er ook een fijne wellnessruimte aanwezig met onder meer een sauna, whirlpool en hot tub. Kortom: de ideale plek om tot rust te komen in de Alblasserwaard.

By Ann

Winnaar categorie 2 Tulpen

B&B de Roem van Altena is verkozen tot Beste B&B van Nederland 2023 met 2 tulpen. De B&B bestaat uit twee idyllische Scandinavische pods, die de eigenaren zelf hebben gebouwd. De indeling van elke pod is sfeervol en praktisch: alles is aanwezig voor een uniek verblijf in het pittoreske dorpje Uitwijk. Naast een eigen badkamer in de pod, beschikken beide verblijven ook over een houtgestookte hot tub die in de tuin staat. Met een lekker drankje en het prachtige weidse uitzicht erbij opgeteld, is het hier goed toeven!

B&B de Roem van Altena

Beste B&B van Nederland 2023

De Beste B&B van Nederland wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland, uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De winnaars van deze verkiezing zijn verkozen op basis van een objectieve normen- en scorelijst, in combinatie met een persoonlijk bezoek van een mystery guest. Voor het totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

  • Goedemorgen, bedankt voor jullie bericht,

    zou uw de prijzen kunnen toe sturen,

    bedankt,

    Gegroet, J vd Pluijm

    • Beste J vd Pluijm,

      Bedankt voor uw bericht! De prijzen van de B&B’s zijn afhankelijk van de datum waarop u er wilt verblijven. U kunt op Bedandbreakfast.nl de gewenste datum invoeren bij de betreffende B&B voor meer (prijs)informatie.

Laat een reactie achter