Geclassificeerde B&B

Beste B&B van Nederland 2021: Inn The Woods

Bedandbreakfast.nl; Beste B&B van Nederland 2021: Inn The Woods

De uitslag van de ‘Beste B&B van Nederland 2021’ is bekend! De eretitel is toegekend aan Inn The Woods: een unieke B&B met 5 Tulpen, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk snel het volledige eindklassement met alle winnaars uit de overige categorieën.

Bedandbreakfast.nl; Beste B&B van Nederland 2021: Inn The Woods

Reactie eigenaren Vera en Chris

We vinden het fantastisch dat we hebben gewonnen en hadden het echt niet verwacht. We vonden het ook lastig om de genomineerde B&B’s met elkaar te vergelijken, want iedere B&B heeft wel iets speciaals. Toch voelt deze prijs wel als de kers op de taart, vooral ook omdat we de titel mede te danken hebben aan al onze gasten.

Idyllisch verblijf in het Bos

Twee luxe gastenverblijven die van alle gemakken zijn voorzien, een weldadig ‘a la carte’ ontbijt én een gemiddelde reviewscore van een 9,8… Niet voor niets is Inn The Woods verkozen tot Beste B&B van Nederland 2021! Een mooie extra is de mogelijkheid tot het bestellen van een heerlijk diner, dat de eigenaren vers voor je bereiden. Sluit de dag af met een goed glas wijn bij de haard in je gastenverblijf, of buiten bij je eigen vuurplaats. Deze B&B staat garant voor een idyllisch en zorgeloos verblijf in de natuur.

Top-3 Categorie 5 Tulpen

  1. Inn The Woods – Overberg | UT
  2. B&B de Heughte – Oosterwolde | GD
  3. B&B de Heegh – Didam | GD

Rolstoelvriendelijke B&B met Wellness

In de categorie 4 Tulpen komt De Pieper Horizon als Beste B&B van Nederland 2021 uit de bus. Deze luxe B&B ligt middenin het Overijsselse polderlandschap en biedt verschillende gastenverblijven, waarvan één geschikt is voor rolstoelgebruikers. Toe aan ontspanning? Maak dan gebruik van de sauna, ligbad en dubbele regendouche met sunshower. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken met de dieren op de hobbyboerderij. En het verwenontbijt is echt iets om naar uit te kijken!

Top-3 Categorie 4 Tulpen

  1. De Pieper Horizon – Genemuiden | OV
  2. DreamZzz – Kaatsheuvel | NB
  3. In ons Straatje – Rosmalen | NB

Sfeervol Vakantieadres

De winst in de categorie 3 tulpen gaat dit jaar naar Amazing Grace Bed & Breakfast. Deze sfeervolle B&B is ondergebracht in een vrijstaande schuur, die gasten helemaal voor zichzelf reserveren. De begane grond is voorzien van een woonkamer, pantry en badkamer. Op de bovenverdieping vind je het slaapvertrek dat voorzien is van vier boxspringbedden. Een ideaal vakantieadres in het Groene Hart, waarbij je volop in de watten wordt gelegd met lekkernijen en heerlijke ontbijtjes.

Top-3 Categorie 3 Tulpen

Zeeuwse Gastvrijheid

De Beste B&B van Nederland 2021 met twee tulpen is B&B De Wijdauw, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Deze accommodatie beschikt over twee fijne gastenkamers en een complete pantry die van allerlei gemakken en lekkers is voorzien. Sinds dit jaar is de B&B uitgebreid met een relaxruimte met Zweedse sauna, infrarood sauna en een sfeervolle haard. Perfect dus om te relaxen na een dagje fietsen. Bovendien zijn de gasten hier zeer enthousiast over de Zeeuwse gastvrijheid!

Top-3 Categorie 2 Tulpen

  1. B&B De Wijdauw – Eede | ZL
  2. Hotel California – Wichmond | GD
  3. De Zilverberg – Keijenborg | GD

Beste B&B van Nederland 2021

De verkiezing Beste B&B van Nederland is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De uitslag is gebaseerd op basis van objectief meetbare normen en faciliteiten, waaraan een scorelijst van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is gekoppeld. Daarnaast tellen ook de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl mee, waardoor een totaalbeeld ontstaat van de kwaliteit én gastvrijheid die de B&B’s bieden.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter