Geclassificeerde B&B

Beste B&B van Nederland 2022: Logan Landing

Bedandbreakfast.nl; Beste B&B van Nederland 2022: Logan Landing

Logan Landing is uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2022! Wil jij binnenkort vertoeven bij deze Zeeuwse B&B met 5 tulpen, of bij één van de winnaars uit de andere categorieën? Check dan snel de volledige verkiezingsuitslag.

Winnaar Beste B&B van Nederland 2022

Dankzij de combinatie van luxe faciliteiten, persoonlijke service én een gemiddelde reviewscore van een 9,8, is Logan Landing verkozen tot Beste B&B van Nederland 2022. De B&B is gevestigd in een imposant landhuis dat beschikt over drie stijlvolle gastenverblijven, diverse gemeenschappelijke ruimtes en een prachtige tuin. Gasten worden hier compleet in de watten gelegd met huisgemaakte taarten, optionele diners en een subliem verzorgd ontbijt. Bij elkaar opgeteld heeft Logan Landing de absolute wauw-factor!

Logan Landing

Winnaar categorie 4 Tulpen

De winnaar in de categorie 4 tulpen ligt verscholen op een idyllische locatie in de Oisterwijkse bossen. Gasten van Droom in het Bos beschikken over een schitterende kamer met uitzicht over het “Frankenven”. Op deze plek kun je letterlijk even één zijn met de natuur, maar tegelijkertijd genieten van luxe privé faciliteiten. Extra bijzonder zijn de buitenkamer en terras aan het water, dat samen een verlengstuk vormt van de B&B. Kortom: een unieke plek voor een vakantie in de natuur, inclusief een Brabants ontbijt.

Droom in het Bos

Winnaar categorie 3 Tulpen

Bed and Breakfast de Groes is verkozen tot Beste B&B van Nederland 2022 met 3 tulpen. De B&B ligt op het erf van een woonboerderij uit 1910. Je kunt hier kiezen uit drie verschillende gastenkamers, waarvan één over een vrijstaand bad beschikt. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken aanwezig, waar ‘s morgens een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Deze sfeervolle B&B is de perfecte uitvalsbasis om het adembenemende coulissenlandschap van de Achterhoek te verkennen.

Bed and Breakfast de Groes

Winnaar categorie 2 Tulpen

De winst in de categorie 2 tulpen is voor B&B De Wijdauw. Deze gastvrije accommodatie is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen en beschikt over twee comfortabele gastenkamers met gezamenlijke badkamer. Liefhebbers van wellness kunnen terecht in de relaxruimte met infrarood sauna, Zweedse sauna en een gezellige haardpartij. Het welkomsthapje en het ontbijt worden geroemd door de gasten, evenals de zonnige tuin. Een dagje eropuit? Brugge, Sluis en Knokke liggen op korte rij- of fietsafstand van de B&B!

Beste B&B van Nederland 2022

De Beste B&B van Nederland wordt jaarlijks geïnitieerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. De uitslag wordt bepaald aan de hand van een objectieve normen- en scorelijst van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Daarbij zijn de winnaars persoonlijk bezocht en gecontroleerd door een mystery guest. Bovendien tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter