B&B Aanraders

Bijzondere B&B’s voor een Bijzondere Vakantie

Bedandbreakfast.nl; Bijzondere B&B’s voor een Bijzondere Vakantie

Voor een bijzondere vakantie hoef je niet perse ver te reizen; in Nederland vind je tal van B&B’s waar je jezelf in een andere wereld waant. Ontdek alvast vijf unieke accommodaties met ultieme vakantievibes, perfect voor je volgende tripje of weekend weg!

Vacay Dune Lodges – Ouddorp

Met de duinen en het strand op steenworp afstand, krijg je bij Vacay Dune Lodges al snel dat gevoel van een bijzondere vakantie. Maar dat is natuurlijk niet alles, want de accommodatie zelf is ook een klein paradijsje… Denk bijvoorbeeld aan een schitterende bostuin, een fijn zwembad én een hot tub. De drie gastenverblijven zijn van veel gemakken voorzien, zoals privé sanitair en openslaande deuren naar de tuin. ‘s Morgens kun je rekenen op een ontbijtmand vol lekkernijen, zodat je daarna eropuit kunt in de omgeving.

Vacay Dune Lodges

B&B Erve de Bongerd – Laren

Als je de vakantie graag wilt doorbrengen op een idyllische plek in de natuur, dan is B&B Erve de Bongerd een mooie optie. Deze accommodatie vind je in het Gelderse Laren en bestaat uit een vrijstaand vakantiehuisje met zicht op de kikkerpoel en weilanden. Volop privacy dus! Bovendien is het huisje van alle gemakken voorzien, zoals een grote badkamer met bad, een sfeervolle zithoek en een keuken voor het bereiden van eenvoudige maaltijden. Slapen kan in de bedstee of op de vide. De volgende morgen wacht een heerlijk ontbijt.

B&B Erve de Bongerd

Jans – Langbroek

Wat denk je van een bijzondere vakantie aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Kies dan voor een verblijf bij Jans en laat je betoveren door de landelijke omgeving, de kastelen in de buurt en de B&B zelf! Je overnacht hier namelijk in een voormalige koeienstal met drie comfortabele gastenkamers. Uiteraard zijn de kamers voorzien van eigen badkamers. Daarnaast is er ook een gezamenlijke woonruimte en keuken aanwezig. Als je gezelschap uit maximaal zes personen bestaat, dan kun je de B&B ook als één geheel reserveren.

Jans

Bed and Breakfast 013 – Tilburg

Verscholen achter één van de historische gevels in het hart van Tilburg, vind je Bed and Breakfast 013. Je verblijft hier in een luxe gastenverblijf dat achterin de sfeervolle stadstuin is gebouwd door de eigenaren. Het verblijf beschikt onder meer over een slaapkamer, badkamer en woonkamer met eetgedeelte en een heerlijke loungebank. Open de schuifdeuren naar je eigen terras en strijk neer aan het zwembad. Laat je dan compleet in de watten leggen met een wijn-spijs arrangement of breng een bezoek aan de bezienswaardigheden van de stad.

Bed and Breakfast 013

Leuk Slapen – Den Oever

Reis af naar de kop van Noord-Holland en maak kennis met het voormalig eiland in de Zuiderzee: Wieringen. Met B&B Leuk Slapen heb je in absoluut een prachtige uitvalsbasis te pakken om de omgeving te verkennen. De B&B is ondergebracht in een huis vol kringloopgeluk, maar dan wel in combinatie met luxe en comfort. Daardoor hebben de gastenverblijven een eigentijds design met een vleugje nostalgie. Het ultieme vakantiegevoel is compleet door er een heerlijke high tea bij te boeken of een hot tub met een fles wijn en een hapje.

Leuk Slapen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

Laat een reactie achter