Geclassificeerde B&B

Bijzondere Overnachtingen bij Nieuwe Gecertificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Bijzondere Overnachtingen bij Nieuwe Gecertificeerde B&B's

Als je ergens terecht kunt voor bijzondere overnachtingen, dan is het wel bij gecertificeerde B&B’s! Daarbij zijn er tal van nieuwe adressen te ontdekken, die onlangs in het bezit zijn gekomen van een kwaliteitskeurmerk en roze tulpen. Waar ga jij heen?

Nieuwkomers met 5 Tulpen

Gun jij jezelf tijdens bijzondere overnachtingen wat extra luxe? En ben je naast een fijne overnachting ook op zoek naar een bijzondere beleving? Kies dan voor een verblijf bij één van de nieuwste B&B’s met 5 tulpen. Van een bourgondische chambres d’hôtes op het Groninger platteland, tot een sfeervolle boerderij in Limburg. Of droom weg in een statig Zeeuws landhuis, een monumentaal pand in de Brabantse Kempen of bij een gloednieuwe B&B in Friesland.

Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Ook bij B&B’s in de categorie 4 tulpen, mag je rekenen op een onvergetelijk verblijf. Liefhebbers van wellness zullen zich vermaken bij een voormalig bakhuis op de Veluwe, mede dankzij de hottub. Maar ook in Zuidland kun je terecht bij een nieuwe geclassificeerde B&B met een heuse wellness-kamer. Dat bijzondere overnachtingen ook zonder wellness bijzonder zijn, ervaar je bij de nieuwste accommodaties met roze tulpen in Kaatsheuvel, Lomm en De Steeg.

Nieuwe B&B’s in de Categorie 3 Tulpen

Of het nu gaat om een midweek in het Gelderse Laren, een weekendje naar Rijswijk of een complete fietsvakantie in Drenthe en Friesland… De nieuwste B&B’s met 3 tulpen lenen zich perfect voor bijzondere overnachtingen en leuke uitstapjes in de directe omgeving. Neem je fiets mee of trek je beste wandelschoenen aan en trek eropuit. Na een lange dag in de buitenlucht, is er niets fijners dan weer tot rust te komen bij één van deze fijne adressen:

Gastvrije adressen met 2 Tulpen

Ook de categorie 2 tulpen is aangevuld met gastvrije B&B’s, waar je terecht kunt voor bijzondere overnachtingen en lekkere ontbijtjes. Zo kun je in Den Haag de dag starten met een vegan ontbijt vol zelfgemaakte producten, terwijl je in Valkenburg kunt aanschuiven voor een uitgebreid continentaal ontbijt. Wil je ontspannen in de sauna? Kies dan voor een verblijf in Zelhem. En als de kids mee op vakantie gaan, dan is het Zeeuwse Ouwerkerk een mooie plek!

Bijzondere Overnachtingen bij B&B’s met Tulpen

In heel Nederland vind je gecertificeerde B&B’s voor extra bijzondere overnachtingen. Deze accommodaties voldoen aan de minimale kwaliteitseisen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en staan garant voor een zorgeloos verblijf. De mate van luxe en comfort wordt aangegeven door middel van roze tulpen. Zo vind je eenvoudig de perfecte B&B die bij jouw vakantiewensen past. Bekijk het complete aanbod en reserveer snel je favoriet!

Laat je B&B certificeren

Ben je de trotse eigenaar van een prachtige B&B? Laat dan zien dat je gecontroleerde kwaliteit biedt en meld je accommodatie aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Door de normenlijst in te vullen, zie je direct een voorlopige score van het aantal tulpen dat je B&B kan verdienen. Nadat de mystery guest je accommodatie heeft bezocht, wordt het definitieve aantal tulpen toegekend en ontvang je vervolgens een certificaat én de classificatievlag.

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter