Televisie

Binnenkijken bij Gelderse bed & breakfasts op televisie

Dat je in Gelderland kunt overnachten in prachtige bed and breakfasts, mag geen geheim zijn. In het tv-programma ‘Groeten uit Gelderland’ maak je kennis met twee paradepaardjes onder de Gelderse B&B’s: De Knechtenkamer en Landgoed De Geer. We hebben beide videofragmenten voor je onder elkaar gezet.

Bed & breakfast De Knechtenkamer in Druten
Bij B&B De Knechtenkamer in Druten lijkt het wel alsof je in een museum overnacht. Het gastenverblijf is met veel oog voor detail ingericht in het achterhuis van een boerderij uit 1920. Het idee om een B&B te beginnen, is heel spontaan geboren, vertelt eigenaresse Paulien. “Toen we bezig waren met het opknappen van de deel, vonden we het eigenlijk jammer om zo’n mooie ruimte verder onbenut te laten. Zullen we eens een B&B beginnen? Dat is goed!” Bekijk het videofragment over B&B De Knechtenkamer.

Gelderse bed en breakfasts op televisie

Bed and Breakfast De Geer is een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Bed & breakfast De Geer in Culemborg
Jaap en Jannie Borgstein heten je welkom in B&B De Geer in Culemborg, een bed & breakfast met drie splinternieuwe gastenverblijven. Je logeert er middenin de natuur, op een landgoed met bos, water, fruitboomgaarden en notenbomen. Het historische centrum van Culemborg ligt op vijf minuten fietsen. Het filmpje over Bed en Breakfast De Geer is te bekijken op Omroepgelderland.nl, het videofragment begint bij minuut 23:55.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter