Nieuws

Binnenkijken in bed en breakfasts op Bedandbreakfast.nl

Virtuele Google Tour van B&B Onder den Peerenboom

Probeer de Virtuele Google Tour van Bed & Breakfast Onder den Peerenboom uit, klik op de informatiepagina van deze accommodatie op ‘Binnenkijken bij B&B’.

Nieuw op Bedandbreakfast.nl: de Virtuele Google Tour. Vanaf nu kun je vanachter je scherm binnenkijken in B&B’s op Bedandbreakfast.nl. Benieuwd hoe die tweepersoonsgastenkamer er nu echt uitziet? Met de Virtuele Google Tour ‘wandel’ je zo de kamer binnen om eens rustig om je heen te kijken.

Vergelijkbaar met Google Street View
De Virtuele Google Tours op Bedandbreakfast.nl werken net als Google Street View, de populaire functie waarmee je de wereld kunt ontdekken op straatniveau. Door op de pijltjes in de foto te klikken, kun je je als kijker verplaatsen in het beeld en om je heen kijken. Alsof je echt ter plekke bent.

Virtuele Google Tour

De Virtuele Google Tour staat links op de informatiepagina van de B&B en opent als je erop klikt.

Waar vind je de Virtuele Google Tour?
Momenteel heeft nog een klein aantal B&B’s op Bedandbreakfast.nl een Virtuele Google Tour. De komende tijd komen er meer bij. Hoe zie je nu of een B&B een Virtuele Google Tour aanbiedt? Op de informatiepagina van de B&B zie je dan direct boven het landkaartje een foto met de titel ‘Binnenkijken bij B&B’. Als je op die foto klikt, opent de Virtuele Google Tour. Voorbeeld: Virtuele Google Tour van B&B Onder den Peerenboom.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter