B&B Aanraders

Bed and breakfast voor liefhebbers van kunst en cultuur

Cultureel bed & breakfast

Boek eens een bed and breakfast met design-inrichting of kunstzinnige workshops.

Nederland heeft liefhebbers van kunst en cultuur veel te bieden: topmusea, beeldenparken en baanbrekende architectuur. Combineer jouw museumbezoek of stadswandeling eens met een overnachting in een design bed en breakfast. Graag stellen we alvast wat artistieke B&B’s voor. Laat je inspireren!

Bed and Breakfast Jordaan

Bed and Breakfast House of Jordaan is een hip stadsappartement in Amsterdam.

Cultuursnuiven in Amsterdam
Kunst + Cultuur = Amsterdam! Ben je al in het vernieuwde Rijksmuseum geweest? Dat móet je echt gezien hebben. En wat te denken van het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum of een avondje Concertgebouw? In Amsterdam kom je tijd tekort!

Bed and breakfast Silogie design

Spectaculaire gastenkamer van design bed en breakfast Silogie in Epen.

Design Bed & Breakfast
Houd je van iets aparts? Dan is een design bed & breakfast echt wat voor jou. Laat je verrassen door gewaagde kleuren, innovatieve verlichting en bijzondere meubels. Die opvallende fauteuil daar, is dat geen ontwerp van….?

Bed & breakfast Hotel 26 in Utrecht

Bij Hotel 26 in Utrecht overnacht je in een echte werfkelder aan de gracht.

Veelzijdig Utrecht
In de gezellige studentenstad Utrecht valt veel te ontdekken. Zoals een duizend jaar oude boot in het Centraal Museum of de stoomlocomotieven in het Spoorwegmuseum. Beklim de Domtoren voor een prachtig uitzicht over de stad.

Bed & breakfast in kubus in Rotterdam

Overnachten in baanbrekende architectuur: dat kan bij B&B ‘Slapen in een Kubus’ in Rotterdam.

Slapen in een kubus
Een spectaculaire skyline, topmusea en een bruisend cultureel leven: Rotterdam heeft het allemaal. Aanraders zijn het Museum Boymans van Beuningen en de Kunsthal. Bijzonder: B&B in een kubuswoning of in de Euromast!

Bed & breakfast met design: Gust van Dijk

Genieten van kunst en design bij B&B / galerie Gust van Dijk in Tilburg.

Cultureel Tilburg
Wat te doen in Tilburg? Wat dacht je van Museum De Pont voor hedendaagse kunst of het Textielmuseum? Geweldig voor kinderen om te ontdekken! Tilburg heeft bovendien één van de beste poppodia in Nederland: 013.

Bed en breakfast Auw Sjoekelaatfabriek

Het gastenappartement van B&B De Auw Sjoekelaatfabriek in Gulpen in Zuid-Limburg is ingericht door kunstenaar Marjon Bessems.

B&B bij kunstenaars
Dompel je onder in een artistieke sfeer bij kunstenaars! Overnacht bijvoorbeeld in een atelier of galerie. Heb je zin gekregen om zelf creatief aan de slag te gaan? Diverse B&B’s bieden gelegenheid om te schilderen.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter