Televisie

Daan en Clasien van Driel kopen B&B in Frankrijk in ‘Ik vertrek’

B&B Villa Magnolia Parc in Montélimar

Daan en Clasien van Driel bij hun bed & breakfast Villa Magnolia Parc B&B in Montélimar.

“Op naar de zon!”, denken Daan en Clasien van Driel als ze naar Frankrijk vertrekken om daar een B&B te beginnen. Als Daan wordt ontslagen, besluiten ze een grote stadsvilla in het Zuid-Franse nougatstadje Montélimar te kopen en deze te transformeren tot Villa Magnolia Parc B&B. Hun reilen en zeilen is gefilmd door het tv-programma ‘Ik vertrek’, je kunt de uitzending van 28 september 2013 terugkijken op de site van Uitzending Gemist. 

Bed and breakfast Magnolia Parc B&B

Bed and breakfast Magnolia Parc B&B in perfect opgeknapte staat.

Bed & breakfast in klassieke villa
In ‘Ik vertrek’ zien we de prachtige villa in Montélimar. Er moet nog wel veel aan gedaan worden voordat Daan en Clasien hun bed & breakfast kunnen openen. Daan heeft een strakke planning gemaakt waarin hij vooral zelf niet teveel wil gaan doen. Maar dan lijkt de planning in gevaar te komen en lopen de kosten hard op. Dus werkt hij alsnog zelf zeven dagen per week door om het hele huis voor de opening van de B&B af te krijgen. Gaat het hem lukken?

Uitzending gemist
De aflevering over Villa Magnolia Parc B&B van het tv-programma ‘Ik vertrek’ is uitgezonden op zaterdag 28 september door de TROS. Bekijk de aflevering online via ‘Uitzending gemist’ >>

B&B Villa Magnolia Parc B&B

Bed and breakfast Villa Magnolia Parc B&B in Montélimar is een prachtige klassieke villa.

Villa Magnolia Parc B&B
Villa Magnolia Parc B&B is gevestigd in een oud gerenoveerd herenhuis in een groot park met zwembad in Montelimar. De kamers zijn voorzien van grote ramen, een hoog plafond, een decoratieve open haard en een uitzicht op het park, de stad of het zwembad. Ze hebben allemaal een eigen badkamer met een inloopdouche, een badjas en slippers.

Reserveer bij Villa Magnolia Parc B&B
Geniet bij Villa Magnolia Parc van een ontbijt met vers fruit, brood, jus d’orange en muffins. Een aanrader is een bezoek aan een van de nougatmusea in het oude centrum van Montelimar, dat op één kilometer afstand ligt. Je kunt ook gaan fietsen en wandelen in de Ardèche, drie kilometer verderop. Reserveer een verblijf in Villa Magnolia Parc via Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter