Televisie

Op vakantie bij bed en breakfasts uit Tien Jaar Ik Vertrek

Tien Jaar Ik Vertrek

De familie Renkema startte in 2007 hun chambre d’hôte in Frankrijk. Foto: AVROTROS.

Het populaire programma ‘Ik Vertrek’ van AVROTROS bestaat tien jaar. Dit jubileum wordt gevierd met speciale afleveringen waarin BN’ers terugblikken op hun meest memorabele uitzending. Bedandbreakfast.eu heeft de deelnemende bed en breakfasts uit Tien Jaar Ik Vertrek op een rijtje gezet; leuk voor de vakantie!

Ik Vertrek

Château de la Brosse in Théniou: een schitterend kasteel waar je binnen én buiten heerlijk kunt wegdromen.

Aflevering 1 Tien Jaar Ik Vertrek: Château de la Brosse
In de eerste aflevering van Tien Jaar Ik Vertrek blikt Paul de Leeuw terug op het avontuur van Martien en Erica Renkema. Samen met hun dochters vertrokken zij in 2007 naar Frankrijk om een vervallen kasteel om te bouwen tot chambre d’hôte Château de la Brosse. Niet alleen de enorme uitdaging die het echtpaar aanging, maakte indruk bij de tv-kijkers; vooral de geaardheid van Martien was het gesprek van de dag… Kijk de complete aflevering terug of boek direct een kamer bij Château de la Brosse.

Tien Jaar Ik Vertrek

Gasthof Sonnenlicht in Oostenrijk is zowel ‘s zomers als ‘s winters een fijne accommodatie voor het hele gezin.

Gasthof Sonnenlicht in aflevering 2 van Tien Jaar Ik Vertrek
Het verhaal over Ronald en Anneke die met hun vier kinderen naar Oostenrijk vertrokken om daar Gasthof Sonnenlicht te runnen, maakte diepe indruk op Marga van Praag. Terwijl de familie bouwde aan een nieuwe toekomst, werd er bij Anneke borstkanker geconstateerd waaraan ze uiteindelijk overleed. In de tweede aflevering van Tien Jaar Ik Vertrek is te zien hoe de familie Kramer na zeven jaar de droom van Anneke in ere houdt en verder uitbouwt. Bekijk de uitzending of neem direct een kijkje bij Gasthof Sonnenlicht.

‘Tien Jaar Ik Vertrek’ wordt elke zaterdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1, AVROTROS

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter