Televisie

Deelnemers aflevering 6 van tv-serie Bed en Breakfast op MAX

Tv-serie Bed & Breakfast

Deelnemers van aflevering 6 van Bed & Breakfast. Foto: Omroep MAX.

Ben jij ook zo nieuwsgierig welke B&B’s hun opwachting maken in ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX? Bedandbreakfast.nl is weer op onderzoek uitgegaan en zet de deelnemende B&B’s uit de zesde aflevering vast voor jou op een rijtje.

Ruiterpad

B&B De Ouwe Beer in Lekkerkerk, Zuid Holland

B&B De Ouwe Beer
In het Zuid-Hollandse Lekkerkerk heeft Robert Cramwinckel een beregezellig verblijf gecreëerd voor jong en oud: B&B De Ouwe Beer. Je overnacht hier in Western-stijl waar landelijke sfeer, rust, romantiek en genieten voorop staan. Als een heuse cowboy stal jij je paard in één van de vier paardenstallen zodat je de volgende dag je route kunt vervolgen. Geen eigen paard? Geen nood, er is in de omgeving nog veel meer te beleven.

Bed en breakfast Hoeve Isola Bella
Isola Bella staat voor mooi eiland. Deze bed en breakfast van Anne Hottentot en Piet Prins is dan ook te vinden op het prachtige Texel in de plaats Den Burg. Waai heerlijk uit of duik in de zee, als het tenminste niet te koud is… Met het variërende landschap zijn er tal van uitstapjes mogelijk op dit eiland. Dat wordt genieten.

Kaasmarkt

Combineer je bezoek aan de Kaasmarkt met een overnachting in de Alkmaarse Bed and Breakfast.

Alkmaarse Bed and Breakfast
De naam zegt het al: deze B&B is te vinden in Alkmaar. Edwin Reijmers en Marcel Sneijders hebben hun B&B in een monumentaal pand uit 1630 ondergebracht. ’s Morgens geniet je van een heerlijk ontbijt in de sfeervolle bakkerij op de begane grond. Natuurlijk zijn kaas en Alkmaar onlosmakelijk aan elkaar verbonden; bezoek de Kaasmarkt of ga lekker shoppen in deze mooie stad.

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 5 april 21:30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

3 Reacties

  • Bij toeval in de uitzending beland en bleef hangen om de sfeer die de eigenaren van de b&b’s uitstraalden. Lekkere levensgenieters. Zeer persoonlijke invulling van de B&B’s en daarom eigenzinnig top!
    Zeker daarom kan ik de B&B de ouwe Beer maar beter niet boeken, ik zou zomaar eens voor altijd willen blijven en niet alleen voor de B&B zelf ;-).

Laat een reactie achter