Televisie

Deelnemers aflevering 8 van tv-serie Bed & Breakfast op MAX

aflevering 8

De deelnemers uit de laatste aflevering van Bed & Breakfast. Foto: Omroep MAX

Vrijdag wordt de achtste uitzending van ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX uitgezonden. Benieuwd wie er meedoen in alweer de laatste aflevering van dit seizoen? Bedandbreakfast.nl stelt de deelnemende B&B’s vast aan je voor!

Spiritualiteit

Geniet in ‘je eigen’ knusse huisje bij B&B Lisaya Lichtwerk.

B&B Lisaya Lichtwerk
In het Drentse Tweede Exloërmond, is de B&B van Marja Greeve en Kees Verheijen te vinden. Je hebt hier de beschikking over je eigen huisje op het terrein. Kom na je fiets- of wandeltocht tot rust in de sauna of geniet van de tuin op je eigen veranda. Na een heerlijke overnachting serveren Marja en Kees het ontbijt in de woonkeuken van hun pittoreske veenhuis.

Bed en breakfast de Theaterherberg
Ton van der Velden heeft in een oude wijnboerderij zijn B&B ondergebracht, geïnspireerd door het Hogeland. Deze bed and breakfast is dan ook te vinden in Groningen, Warfhuizen. Slaap in één van de vier gerenoveerde kamers en ontbijt ’s morgens in de intieme theaterruimte, waar Ton ook regelmatig op de planken staat!

Vakantie Friesland

B&B Perruque is gehuisvest in een voormalig politiebureau.

B&B Perruque in Koudum
Janny Pruiksma en Nico Kuiper hebben een oud politiebureau omgetoverd tot hun B&B Perruque! Met een knipoog naar het verleden kun je slapen in bijvoorbeeld de Verhoorkamer of Kamer Opperwachtmeester. ’s Morgens ontbijt je samen met de andere gasten aan tafel. Dat is misschien even wennen, maar uiteindelijk wel gezellig!

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 19 april 21:30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter