B&B Aanraders

Designvolle B&B’s voor een Unieke Overnachting

Bedandbreakfast.nl; Designvolle B&B’s voor een Unieke Overnachting

Doordat iedere B&B uniek is, kan het soms best lastig zijn om het ideale adres te vinden voor een unieke overnachting in Nederland. Geen nood! Om je op weg te helpen, hebben wij alvast vijf designvolle accommodaties voor je geselecteerd.

Villa Vinotel – Lijnden

Fans van stijlvolle, landelijke interieurs kunnen hun hart ophalen bij Villa Vinotel. Deze luxe B&B is ondergebracht in een prachtig landhuis uit de jaren ’30, dat compleet is ingericht door Rivièra Maison. De vier gastenkamers zijn onder meer voorzien van een privé badkamer en een gevulde minibar. Het uitgebreide ontbijt wordt ’s morgens geserveerd op de kamer, in de tuinkamer of bij mooi weer in de fraaie tuinkas. Kortom: een heerlijke plek voor een unieke overnachting!

Villa Vinotel

Huize Druivelaar – Breda

Huize Druivelaar behoort tot de beste opties voor een unieke overnachting in Breda. Niet alleen liefhebbers van Scandinavisch design, maar ook bewonderaars van historische panden zullen zich hier snel thuis voelen. Je overnacht hier namelijk in een oude boerderij uit 1902, waarvan de ruim honderd jaar oude druivenkas de spectaculaire entree vormt. Daarbij telt de groene stadstuin zo’n 2600 vierkante meters, waardoor het een serene uitvalsbasis is tijdens een bruisende citytrip.

Huize Druivelaar

Landgoed Schoolland – Garrelsweer

Als je diverse woonprogramma’s op tv volgt, dan zal Landgoed Schoolland je ongetwijfeld bekend voorkomen. In 2019 gingen de eigenaren van deze stijlvolle accommodatie er met de winst vandoor, in het programma Hotel Rules. Voor een unieke overnachting vlakbij Groningen is dit dus een prachtige adres. Reserveer één van lofts die van alle gemakken zijn voorzien, waaronder een eigen entree, luxe privé badkamer en een eigen keuken. Ook ideaal voor gezinnen!

Landgoed Schoolland

Slapen bij DKW – Oldebroek

Ben je op zoek naar een unieke overnachting op de Veluwe? Dan ben je bij Slapen bij DKW aan het juiste adres. Gasten overnachten hier in een schitterende pastorie uit de negentiende eeuw, die de eigenaren hebben omgetoverd tot Bed and Breakfast. Je kunt kiezen uit drie verschillende gastenkamers met een industrieel design, welke zijn gestyled door woonwinkel DKW Woonvision. Na een dagje rondstruinen door de mooiste natuurgebieden, is dit de ideale plek om tot rust te komen.

Slapen bij DKW

Bed en Brood – Veere

Monumentale panden, het Veerse Meer en mensen in Zeeuwse klederdracht… Het idyllische stadje Veere is bij vele reizigers geliefd. Kies voor een verblijf bij Bed en Brood, waar je kunt rekenen op een unieke overnachting in de Love Suite. Zoals de naam van deze gastenkamer al doet vermoeden, kun je hier heerlijk vertoeven met je geliefde. Ga samen bubbelen in de whirlpool en droom daarna heerlijk weg in het grote hemelbed. Of ga je liever voor één van de andere kamers? De keuze is aan jou!

Bed en Brood Veere

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter