Diervriendelijke B&B

Dierendag: met je hond naar een bed & breakfast

huisdier welkom

Gezellig: je hond mee naar een B&B!

Wist je dat in veel bed en breakfasts in Nederland honden welkom zijn? In Nederland zijn bijna honderd B&B’s waar je je huisdier mee naartoe mag nemen. En bij ruim duizend bed & breakfasts zijn huisdieren na overleg welkom. Je vindt deze huisdiervriendelijke accommodaties eenvoudig op Bedandbreakfast.nl.

Zo vind je een huisdiervriendelijk B&B op Bedandbreakfast.nl

  • Zoek op Bedandbreakfast.nl eerst naar een bestemming. Je krijgt dan een lijst met gevonden B&B’s te zien.
  • Aan de linkerkant van de gevonden B&B’s zie je een reeks zoekfilters. Ga linksonder naar het zoekfilter ‘Huisdieren’.
  • Je kunt nu aanvinken wat je wenst: ‘Huisdieren welkom’ of ‘huisdieren welkom na overleg’. Het zoekresultaat wordt dan verkleind tot een lijst met diervriendelijke B&B’s.
Bed en breakfast: honden welkom

Zoekfilter op Bedandbreakfast.nl: huisdieren welkom.

Bed en breakfast met paardenstal
Heb je een paard, dan is het handig om te weten dat er in Nederland 225 B&B’s met een paardenstalling zijn. Mogelijkheden genoeg dus om er samen met je viervoetige vriend op uit te trekken. Bed & Breakfast Nederland wenst jullie een fijne dierendag toe!

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter