Kindvriendelijke B&B

Bed and breakfast bij Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand: genieten met het hele gezin

Weekendje weg

Leuk voor de kids én voor de rest van de familie: combineer een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand met een B&B in de directe omgeving.

Echt, een bed and breakfast bij Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand is ideaal voor het hele gezin. Ontdek overdag de meest bijzondere attracties, droom ‘s avonds heerlijk weg in een knusse B&B en geniet de volgende morgen van een uitgebreid ontbijt. Bedandbreakfast.nl heeft de leukste B&B-tips waar de hele familie blij van wordt!

Plopsa Indoor Coevorden

Geniet samen met je familie van het heerlijke ontbijt bij Herberg De Witte Boerderij.

Bed and breakfast bij Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand
Willen jouw (klein)kinderen ook zo graag eens hun favoriete tv-helden ontmoeten? Of spelen ze graag in de natuur? Dan is een bed and breakfast bij Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand een geweldige uitvalsbasis voor het hele gezin. Maak er een compleet familieweekend van met opa, oma, broers, zwagers (schoon)zussen en alle kinderen bij Herberg de Witte Boerderij. Na een lange dag in het pretpark is het goed toeven in deze luxe B&B. Extra fijn: je zit hier helemaal privé en je hoeft geen rekening te houden met andere gasten. Geniet samen van een goed glas wijn, terwijl de kids zich vermaken in de speelkamer of buiten op het veld.

Drenthe

Vanuit Bed and Breakfast Annapart ben je snel met je gezin bij Plopsa Indoor Coevorden.

B&B bij Plopsa Indoor Coevorden
Bij Plopsa Indoor Coevorden worden er regelmatig diverse evenementen georganiseerd waar veel kinderen reikhalzend naar uitkijken. Zo zijn de Mega Mindy Boevendagen een groot succes en kun je Kerst vieren met BOBO. Een aantal weekenden in november en december zijn zelfs Sinterklaas en zijn Pieten op het park te vinden. Tijdens dit soort evenementen is het fijn om in Bed & Breakfast Annapart of B&B Achter de Baander te verblijven. Een meerdaags bezoek aan een attractiepark zorgt tenslotte voor veel rust en de kids hebben de tijd van hun leven. Een paar ritjes extra in de Anubis-attractie? Geen probleem, jij en je gezin hebben alle tijd.

Triënte

Bij Bed en Breakfast Triënte hebben jij en je gezinsleden alle ruimte in dit prachtige appartement.

Bed en breakfast bij Drouwenerzand
Als je geen zin hebt om vroeg van huis te vertrekken naar Drouwenerzand, dan biedt een bed and breakfast in de omgeving van het park uitkomst. Vertrek bijvoorbeeld een dag van tevoren met de kinderen naar Bed en Breakfast Triënte. Hier kunnen jullie ‘s avonds op je gemak nog wat spelletjes spelen en daarna lekker wegdromen in een zacht bed. ‘s Morgens wordt er een heerlijk ontbijt voor jullie klaargemaakt zodat het hele gezin er vol energie tegenaan kan; springen op de trampoline, draaien in de Wild West Swing of het uitgillen in de Spinning Coaster..

Drouwenerzand

Tip: wissel jullie pretparkbezoek af met de schitterende natuur van Drenthe, je B&B-eigenaar helpt je graag op weg.

Boek een bed and breakfast bij Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand
Een bezoek aan de Drentse attractieparken wordt nóg leuker als je jullie verblijf verlengt met een B&B bij Plopsa Indoor Coevorden of Drouwenerzand. Maak het jezelf gemakkelijk en maak er gewoon een minivakantie van, heerlijk! Reserveer via Bedandbreakfast.nl dé accommodatie die bij jou en je gezin past. Je boekt direct bij de B&B-eigenaar, zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s bij Plopsa Indoor Coevorden>> of alle B&B’s bij Drouwenerzand>>

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter