Marketing & Promotie

Promoot je B&B zonder commissie bij Bedandbreakfast.nl

B&B-promotie zonder commissie

Bij Bedandbreakfast.nl betaal je geen commissie maar betaal je een vast bedrag per jaar voor B&B-promotie.

Wil je je B&B op internet promoten maar geen commissie betalen? Dan is Bedandbreakfast.nl de ideale promotiesite. Je betaalt een vast bedrag per jaar, hoeveel boekingen je ook krijgt. Op die manier kun je honderden euro’s per jaar besparen op reclame voor je bed & breakfast.

B&B promoten zonder commissie
Bij boekingssites die werken op basis van commissie, sta je een klein bedrag per boeking af. Maar bij meerdere boekingen kan het totale bedrag aan commissie snel oplopen, tot wel honderden euro’s per jaar. Dat kan goedkoper! Een eenvoudig rekenvoorbeeld:

Stel: jouw B&B heeft een vermelding op een boekingssite die 12% commissie rekent. Per boeking van bijvoorbeeld € 80,- betaal je dan € 9,60 commissie. Als je 10 boekingen per maand hebt, draag je dus € 96,- af. In zo’n 2,5 maanden tijd betaal je dan aan commissie wat je in een heel jaar betaalt voor een uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.nl!

Bespaar honderden euro’s op reclame
Bij Bedandbreakfast.nl draag je geen commissie af maar betaal je een vast bedrag per jaar voor bed & breakfast-promotie. Zo weet je vooraf precies wat je gaat betalen voor je marketing. Een standaardvermelding op Bedandbreakfast.nl kost slechts € 185,- en een uitgebreide vermelding € 205,- exclusief btw voor een heel jaar.

Bed and breakfast conder commissie

Geen commissie: bereken zelf het voordeel.

Bereken zelf het voordeel van Bedandbreakfast.nl
Maak zelf de berekening: in bijna alle gevallen is reclame maken voor je bed en breakfast op Bedandbreakfast.nl de voordeligste keuze. Met een vermelding op Bedandbreakfast.nl ben je optimaal vindbaar in Google en kom je onder de aandacht van honderdduizenden unieke bezoekers per maand. Je kunt veel foto’s en filmpjes plaatsen en met een uitgebreide vermelding krijg je een link naar je eigen website. Bovendien kun je het handige B&B-reserveringssysteem van Bedandbreakfast.nl gebruiken. Bekijk de promotiemogelijkheden en meld je vandaag nog aan!

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter