Reserveringssysteem

Jouw B&B vol met Valentijn? Laat het weten!

Bed & breakfast reserveringssysteem

Is je B&B vol met Valentijn, vul dit dan in op de beschikbaarheidskalender.

Is je bed en breakfast rond Valentijn al volgeboekt? Van harte gefeliciteerd met dit succes! Heb je in de kalender op Bedandbreakfast.nl ook aangegeven dat je met Valentijn geen beschikbaarheid hebt? Voorkom teleurstelling bij bezoekers en vul je beschikbaarheidskalender in. Je hoeft dan geen aanvragen meer af te wijzen. B&B’s die de beschikbaarheid up to date houden, krijgen een hogere positie in het zoekresultaat.

Reserveringssysteem nu nog makkelijker
Het is dankzij recente aanpassingen aan het reserveringssysteem van Bedandbreakfast.nl nu nog gemakkelijker om je kalender bij te houden. Als je via het reserveringssysteem in de eigenarenservice reageert op een nieuwe aanvraag, dan krijg je vanzelf de mogelijkheid om de status van de aanvraag te wijzigen in ‘Optie’, ‘Reservering’ en ‘Geannuleerd’. Let op: de kalender is niet zichtbaar voor bezoekers. We gebruiken deze alleen om beschikbare B&B’s te tonen.

Optie of reservering
Zodra je een aanvraag de status ‘Optie’ of ‘Reservering’ geeft, komt deze automatisch in je beschikbaarheidskalender te staan. Gebruikers van Bedandbreakfast.nl zien dan alleen de gastenkamers die beschikbaar zijn op de door hen gewenste datum. Je kunt in de kalender ook bepaalde datums en periodes onbeschikbaar maken. Dat scheelt onnodige reserveringsaanvragen en teleurstellingen: je hoeft geen gasten meer af te wijzen!

Jouw B&B hoger in de lijst en in Google
Bedandbreakfast.nl wil bezoekers graag zo compleet mogelijke informatie bieden over de bed and breakfasts op de site. Beschikbaarheidsinformatie hoort daar zeker bij. Het is voor een bezoeker niet fijn om bij diverse B&B’s een reserveringsaanvraag te doen en vervolgens te vernemen dat deze B&B’s niet beschikbaar zijn.

Daarom belonen wij de bed & breakfasts die hun beschikbaarheidskalender bijhouden, met een hogere positie in het zoekresultaat. Je denkt misschien dat je door het tonen van je beschikbaarheid aanvragen misloopt. Maar je zult zien dat de reserveringen toenemen omdat je hogere posities hebt in het zoekresultaat op Bedandbreakfast.nl en in Google.

Vragen? Mail ons!
Weet je niet hoe je het reserveringssysteem en de beschikbaarheidskalender gebruikt, lees dan de geïllustreerde instructie op deze blog. In onze lijst van veelgestelde vragen staat ook veel informatie. Bij vragen over het reserveringssysteem en de kalender kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen, we helpen graag!

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter