Inspirerende Bestemmingen

Eropuit bij B&B’s in de Herfstvakantie 2021

Bedandbreakfast.nl; Eropuit bij B&B’s in de Herfstvakantie 2021

Overnacht tijdens de herfstvakantie 2021 bij gastvrije B&B’s in eigen land en maak de leukste uitstapjes in de directe omgeving. Van een bezoek aan de mooiste steden en historische kastelen, tot een minivakantie bij je favoriete pretpark!

Kastelen Bezoeken

Kies voor een sprookjesachtige herfstvakantie 2021 en breng een bezoek aan de mooiste kastelen die Nederland rijk is. Laat je betoveren door de allure van Kasteel de Haar, of waan je in de middeleeuwen bij het Muiderslot. Een bezoek aan Kasteel Amerongen is bovendien goed te combineren met prachtige wandelingen over de Utrechtse Heuvelrug. Met een verblijf bij een nabijgelegen B&B, heb je alle tijd om rond te dwalen bij het het kasteel van jouw keuze.

Herfstvakantie 2021 in de Provincie

In de provincie vind je volop rust, ruimte en B&B’s. Het zijn de perfecte ingrediënten voor de herfstvakantie 2021. Zelfs dichtbij huis kun je in een totaal andere wereld terecht komen. Zoef bijvoorbeeld over de Hunebed Highway in Drenthe en maak verschillende tussenstops bij de hunebedden en het boomkroonpad in Drouwen. Ook mooi: herten spotten op de Gelderse Veluwe. Liever naar Limburg? Stippel dan een leuke route uit door het Heuvelland.

Vertoeven in een Vakantiehuisje

Als je de herfstvakantie 2021 graag wilt doorbrengen in een vakantiehuisje, dan kun je hiervoor ook bij verschillende B&B’s terecht. Meestal staan deze huisjes op het erf en is het mogelijk om het ontbijt apart bij te bestellen. Ideaal dus voor gasten die behoefte hebben aan meer ruimte en privacy. Het aanbod is divers: van mini-boerderijen en bakhuisjes, tot Finse kota’s. Geen enkele accommodatie is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk om er te vertoeven!

Dagje Pretpark met Overnachting

Of je nu met je partner, vrienden of met de kids gaat: pretparken bezoeken is altijd leuk. Haal alles uit je bezoek en plak er een overnachting aan vast bij een kleinschalige B&B. Zo maak je er samen een onvergetelijke herfstvakantie 2021 van! Ontdek een wereld vol wonderen in de Efteling, beleef magische avonturen in Toverland of ga samen griezelen tijdens Halloween in Walibi Holland. Na een dag vol attracties, is er en niets fijners dan te relaxen bij een B&B.

Leuke Citytrips

Als je gek bent op shoppen, museums en lekker eten, dan kies je in de herfstvakantie 2021 natuurlijk voor de leukste citytrips. Ga rondsnuffelen in originele boetiekjes en vul je garderobekast aan met de nieuwste items uit de najaarscollectie. Of verwonder je over de mooiste kunstcollecties in bijvoorbeeld de Kunsthal Rotterdam of het Frans Hals Museum in Haarlem. Sluit je citytrip of bij een goed restaurant en een fijne B&B, dat klinkt toch heerlijk?

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter