Inspirerende Bestemmingen

Eropuit bij B&B’s tijdens Pinksteren 2022

Bedandbreakfast.nl; Eropuit bij B&B’s tijdens Pinksteren 2022

Zin om eropuit te gaan in eigen land tijdens Pinksteren 2022 of later deze zomer? Dan zit je bij een B&B altijd goed! Check snel de leukste B&B’s en tips; van een wandelvakantie door de Achterhoek tot een uniek verblijf op een woonboot.

Wandelen in de Achterhoek

Vier Pinksteren 2022 in de Achterhoek en ontdek tijdens een avontuurlijke wandeltocht hoe mooi deze streek is. Onderweg overnacht je natuurlijk bij diverse B&B’s! Start je tocht in de prachtige Hanzestad Zutphen, waar je even terugkeert in de tijd. Reis vervolgens dwars door de natuur naar het Gelderse Laren en Ruurlo, waar je sprookjesachtige kastelen kunt aanschouwen. Aangekomen in Eibergen? Geniet dan van een verkoelend drankje op het terras bij de historische Mallumse Molen aan het water.

B&B’s op een Woonboot

Krijg je ook het ultieme vakantiegevoel tijdens een vakantie aan het water? Dan is een verblijf op een woonboot echt iets voor jou! Amsterdam is natuurlijk één van de bekendste plaatsen waar je tal van unieke accommodaties op het water treft. Vanuit je ‘eigen’ woonboot ben binnen een mum van tijd op de leukste locaties in de stad zoals de Dam, de 9 Straatjes en allerlei museums. Als het van jou iets rustiger mag zijn, dan kun je uiteraard ook kiezen voor een heerlijk verblijf op andere woonboten in het land.

Fietsen door Zeeland

Het Pinksterweekend leent zich goed voor een korte fietsvakantie door Zeeland, waar je echt even voor toerist in eigen land kunt spelen. Dit is niet alleen je kans om de wereldberoemde Deltawerken in het echt te bewonderen, maar ook om heerlijke Zeeuwse mosselen te eten én tussentijds te overnachten bij diverse B&B’s. Parkeer tussentijds ook even de fiets om rond te dwalen door de schitterende straten van Middelburg en Zierikzee. Of wat denk je van een relaxmomentje op het strand van Domburg?

Verrassende Stedentrips

Een extra lang weekend zoals Pinksteren is natuurlijk ideaal voor een leuke citytrip in eigen land. Zijn grote steden als Den Haag en Maastricht voor jou bekend terrein? Geen zorgen, want er zijn genoeg andere leuke steden dichtbij huis te vinden. Ontdek bijvoorbeeld de historische stad Zwolle met tal van bezienswaardigheden zoals de Sassenpoort en museum de Fundatie. Of combineer je bezoek aan de verrassend leuke stad Assen met een tripje naar het nabijgelegen gevangenismuseum in Veenhuizen.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter