Inspirerende Bestemmingen

Eropuit in de Herfstvakantie 2022

Bedandbreakfast.nl; Eropuit in de Herfstvakantie 2022

Van goudgele bossen en magische zonsondergangen, tot warme chocolademelk of een goed glas wijn bij de open haard: de herfst is één van de mooiste seizoenen! Laat je inspireren door de leukste uitjes en reserveer snel je verblijf voor de herfstvakantie 2022.

Historische Hanzesteden

Als je gecharmeerd bent van historische stadjes, dan hoef je in Nederland niet ver te zoeken. Extra bijzonder zijn de Hanzesteden aan de IJssel en de randmeren. Dwaal rond door kleine straatjes, verwonder je over imposante stadspoorten en kom tot rust bij een gastvrije B&B. In de mooiste steden vind je nog steeds talloze monumenten uit de roemruchte tijd van het Hanzeverbond:

Populaire Pretparken voor de Herfstvakantie 2022

Verras de kids in de herfstvakantie 2022 met een uitje bij de leukste pretparken. Ga bijvoorbeeld samen griezelen tijdens de Halloween Nights bij Toverland, ‘Heksendoorn’ of Walibi. Is dit iets te spannend? Bezoek dan de Efteling of Slagharen, deze parken vieren geen Halloween, maar zijn wel magisch mooi in herfstkleuren gehuld. Na een drukke dag is het goed toeven in een B&B vlakbij je favoriete pretpark:

B&B’s op de Zaanse Schans

Speel tijdens de herfstvakantie 2022 voor toerist in eigen land en ontdek de Zaanse Schans, één van de beroemdste plekjes in Nederland. In tegenstelling tot het hoogseizoen, is het hier in de herfst vrij rustig. Daardoor geniet je met volle teugen van het oer-Hollandse landschap; fotografeer de Zaanse molens, neem een kijkje bij het Zaans museum of strijk lekker neer bij het pannenkoekenhuis.

Bed and Breakfast Zaanse Schans

Overnachten in het Bos

Wil je de herfst van heel dichtbij beleven? Breng dan de herfstvakantie in het bos door. Want of je nu kiest voor een B&B in het Speulderbosch bij Putten óf voor een accommodatie in het Twickelse Bos bij Delden: in de bossen raak je één met de natuur. Plan ook zeker een vroege ochtendwandeling in, zodat je extra kans maakt om herten of zwijnen te spotten in het wild.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter